Vorbe de duh ale lui Vadim: «Dumnezeu ne dă bolile să murim de ele»

Ultima actualizare:

    Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urmă vorbe memorabileFoto: Mediafax
Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urmă vorbe memorabileFoto: Mediafax

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la ora 18.30, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a făcut un infact. Liderul PRM avea 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor a rămas în memoria românilor ca unul dintre cei mai controversați politicieni. „Tribunul” era iute la mânie și slobod la gură. Nu de puține ori s-a certat în emisiuni televizate cu diverse personaje din lumea politică, dar și din peisajul monden. Iată câteva dintre vorbe de duh ale politicianului.

Vadim Tudor vs Marioara Zăvoranu: «Creştinii se mai iartă între ei»

Într-un episod recent, înainte de moartea Marioarei Zăvoranu, în luna aprilie a acestui an, Corneliu Vadim Tudor a vizitat-o pe aceasta la spital. În fața spitalului i-a spus reporterului Kanal D: “Dumnezeu ne dă bolile să murim de ele, nu să le vindecăm". Deși „tribunul” și mama Oanei Zăvoranu s-au certat ca la ușa cortului de foarte multe ori, cei doi au îngropat securea războiului pentru că "Creştinii se mai iartă între ei". 

De altfel, scandalurile dintre Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor. „Vă agățați de scandaluri cu disperare. V-ați găsit nașul! Eu vă iau pe amândouă de ceafă și vă bat cap în cap ca pe dovleci”, i-a spus tribunul Marioarei în 2012.

Vadim Tudor vs Klaus Iohannis: ”Neamț de mâna a doua”

Nici Președintele României nu a scăpat de gura lui Corneliu Vadim Tudor. “România este pe mâinile unui neamț de mâna a doua”, a spus politicianul despre Klaus Iohannis după ce fostul primar al Sibiului a câștigat alegerile prezidențiale.

Vadim Tudor vs. Gheorghe Funar: «Porcule de la Cluj»

O altă țintă a “tribunului” a fost contracandidatul său la alegerile prezidențiale din 2014, Gheorghe Funar. Conflictul dintre cei doi a început în 2013, după ce Vadim Tudor a fost exclus în lipsă din Partidul ROmânia Mare, iar Funar a fost ales președinte. “Ăsta e un impostor și un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule? Porcule de la Cluj! Limbajul meu e mult prea elegant față de ce merită momâia asta împăiată”, i-a spus Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar, printr-o intervenție telefonică la o emisiune difuzată de România Tv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net