Vorbe de duh ale lui Vadim: «Dumnezeu ne dă bolile să murim de ele»

vadim_tudor.jpg

vadim tudor a murit
Corneliu Vadim Tudor a lăsat în urmă vorbe memorabile
Foto: Mediafax

Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, la ora 18.30, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce a făcut un infact. Liderul PRM avea 65 de ani.

Corneliu Vadim Tudor a rămas în memoria românilor ca unul dintre cei mai controversați politicieni. „Tribunul” era iute la mânie și slobod la gură. Nu de puține ori s-a certat în emisiuni televizate cu diverse personaje din lumea politică, dar și din peisajul monden. Iată câteva dintre vorbe de duh ale politicianului.

Vadim Tudor vs Marioara Zăvoranu: «Creştinii se mai iartă între ei»

Într-un episod recent, înainte de moartea Marioarei Zăvoranu, în luna aprilie a acestui an, Corneliu Vadim Tudor a vizitat-o pe aceasta la spital. În fața spitalului i-a spus reporterului Kanal D: “Dumnezeu ne dă bolile să murim de ele, nu să le vindecăm". Deși „tribunul” și mama Oanei Zăvoranu s-au certat ca la ușa cortului de foarte multe ori, cei doi au îngropat securea războiului pentru că "Creştinii se mai iartă între ei". 

De altfel, scandalurile dintre Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor. „Vă agățați de scandaluri cu disperare. V-ați găsit nașul! Eu vă iau pe amândouă de ceafă și vă bat cap în cap ca pe dovleci”, i-a spus tribunul Marioarei în 2012.

Vadim Tudor vs Klaus Iohannis: ”Neamț de mâna a doua”

Nici Președintele României nu a scăpat de gura lui Corneliu Vadim Tudor. “România este pe mâinile unui neamț de mâna a doua”, a spus politicianul despre Klaus Iohannis după ce fostul primar al Sibiului a câștigat alegerile prezidențiale.

Vadim Tudor vs. Gheorghe Funar: «Porcule de la Cluj»

 

O altă țintă a “tribunului” a fost contracandidatul său la alegerile prezidențiale din 2014, Gheorghe Funar. Conflictul dintre cei doi a început în 2013, după ce Vadim Tudor a fost exclus în lipsă din Partidul ROmânia Mare, iar Funar a fost ales președinte. “Ăsta e un impostor și un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule? Porcule de la Cluj! Limbajul meu e mult prea elegant față de ce merită momâia asta împăiată”, i-a spus Corneliu Vadim Tudor lui Gheorghe Funar, printr-o intervenție telefonică la o emisiune difuzată de România Tv.

 

 

 

Loading...

Citește și

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor și Marioara Zăvoranu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor cu scandalurile dintre ei. La ultima întâlnire a tribunului cu mama Oanei Zăvoranu s-a întâmplat ceva care a fost prea puțin luat în seamă la vremea respectivă. Vadim și Marioara s-au luat de mână, iar mama Oanei a spus, mai în glumă mai în serios ”Vadim, oricum nu mai avem mult de trăit!”

 • corneliu vadim tudor a murit

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni, 14 septembrie, după ce a fost internat în Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei. Fondatorul Partidului România Mare ajunsese la spital după ce i s-a făcut rău. Starea lui s-a agravat, din păcate, după internare, Vadim a făcut un infarct, iar medicii nu au mai reușit să-l resusciteze. La ora 18.30 a fost constatat decesul. Vestea s- a răspândit repede, iar vecinii au fost primii care au adus flori și au aprins lumânări la poarta casei tribunului.

 • corneliu vadim tudor cauza decesului

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni (14 septembrie), la ora 18.30, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău. Cauza decesului lui Corneliu Vadim Tudor, după cum afirmă surse medicale citate de Antena 3, a fost un infarct.

 • radu banciu

  Radu Banciu a citit ultima poezie a lui Corneliu Vadim Tudor și a comentat, în stilul său caracteristic, despre moartea liderului PRM. Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Reacțiile nu au încetat să apară. Una dintre cele mai intens comentate a fost cea a lui Radu Banciu. Pe burtierea emisiunii prezentate de el se putea citi: „Mortul zilei: Corneliu Vadim Tudor”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1