Vom avea academie de tenis în Bucureşti

Ultima actualizare:

    Baza sportivă va avea şase terenuri de tenis
Baza sportivă va avea şase terenuri de tenis

În următoarele şase luni, complexul „Lia Manoliu" va cuprinde o bază sportivă destinată iubitorilor sportului alb, tenisul. Primăria Capitalei va finanţa construcţia unei academii de tenis, care va fi prevăzută cu şase terenuri de sport, gradene pentru 1.200 de spectatori, vestiare, grupuri sanitare, duşuri şi cabinet medical.

Lucrările pot începe în orice moment fiindcă autorităţile locale din sectorul 2, în a căror arie administrativă se află terenul de 11.700 mp, au semnat autorizaţiile de construire pentru această nouă bază sportivă. În funcție de meciurile care se vor desfășura pe cele şase terenuri de sport, acestea vor fi acoperite cu zgură, acrilic multistrat cu bază cauciucată sau prefabricat din cauciuc.

Terenurile sunt cuplate două câte două și fiecare dintre ele au prevăzute gradene pe laturile lungi cu o capacitate totală de 1.152 de locuri, care vor oferi tot confortul necesar spectatorilor ce vor asista la meciuri. Spațiile publice aferente academiei de tenis vor funcționa în două clădiri ce vor fi construite la intrarea în academie, acces care se face prin zona adiacentă circulației perimetrale Arenei Naționale.

Soluția de arhitectură aleasă pentru realizarea Academiei de Tenis va respecta ansamblul arhitectural al Complexului Sportiv Național "Lia Manoliu", precum și reglementările urbanistice în domeniu. Municipalitatea a alocat 7,7 milioane de lei (inclusiv TVA) pentru realizarea acestei baze sportive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net