Vlădescu și fina Boureanu, iubire «pe faţă»

Ultima actualizare:

    Cei doi s-au sărutat  în stradă ca  doi porumbei
Cei doi s-au sărutat în stradă ca doi porumbei

Idilă la “şosea”. Fostul ministru al finanţelor din guvernele Tăriceanu şi Boc, Sebastian Vlădescu, nu se mai ascunde şi se afişează fără nici o grijă cu fina lui, Irina Boureanu. Nu numai că ies împreună la terasă, dar se şi comportă ca doi porumbei.

Sebastian Vlădescu (53 de ani) şi Irina Boureanu (38 de ani) au fost surprinşi duminică pe terasa restaurantului "Doina", de pe Şos. Kiseleff, împreună cu Ioana, fetiţa Irinei din căsătoria cu deputatul Cristian Boureanu.

Cei trei se comportau ca o adevărată familie, fostul demnitar dovedindu-se foarte ataşat de copil. Cât timp au stat la masă, Sebastian a ţinut fetiţa în braţe şi s-a jucat cu ea. Şi Ioana (10 ani) e veselă şi relaxată în preajma fostului ministru, semn că nu e prima dată când se întâlnesc.

Sebastian Vlădescu a ieșit duminică la masă însoţit de Irina și Ioana Boureanu

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ce va spune tatăl Cristi Boureanu când va vedea aceste fotografii, ţinând cont de faptul că la divorţ i-a pus soţiei infidele mai multe condiţii? Una dintre ele era ca Irina să rupă orice relaţie cu Vlădescu, dacă vrea să-şi mai vadă fetiţa. Cu toate acestea cei doi îndrăgostiţi şi-au reluat idila începută în urmă cu opt ani.

Click! a relatat, încă din luna decembrie a anului trecut, că Sebastian Vlădescu şi Irina au început din nou să se vadă, mai mult pe ascuns. Iată că acum nu se mai feresc.

La plecare, fostul ministru a pupat-o părinteşte pe creștet pe Ioana

simeon stalpnicul png

Vlădescu s-a urcat la volanul Mercedesului, deși băuse vin la terasă

simeon stalpnicul png

Duminică, la plecarea de la "Doina", Irina s-a urcat la volanul Mercedesului de 100.000 de euro al lui Vlădescu, pentru că fostul ministru se răcorise cu un vin alb. Când au ajuns acasă la fosta doamnă Boureanu, Vlădescu a pupat părinteşte fetiţa pe creştet şi a sărutat-o cu foc pe mama ei.

Probabil, sub imperiul emoţiei despărţirii, el a uitat că băuse şi s-a urcat la volanul maşinii. Noroc că nici un poliţist nu l-a luat la întrebări pe drumul spre casă.

Ministru în două guvernări

Despre Sebastian Vlădescu se spun două lucruri: că este un om de lume cu succes la femei şi că este un foarte bun economist. Drept recunoaştere a valorii profesionale stă faptul că a fost numit ministru al Finanţelor de doi prim-miniştri: Tăriceanu şi Boc.

În cabinetul primului a rezistat aproape doi ani, din august 2005 şi până în aprilie 2007, când, după comasarea Ministerului Finanţelor cu Ministerul Economiei a ajuns secretar de stat sub Varujan Vosganian.

S-a opus majorării pensiilor pe motiv de lipsă a fondurilor şi a fost nevoit să demisioneze. În decembrie 2009, a fost apoi numit de Boc ministru al Finanţelor, dar a fost remaniat în septembrie 2010.

Boureanu şi-a revenit cu un top-model

Cristian Boureanu este unul dintre principalii exponenţi ai tinerilor în politica românească. A intrat în PNL în 1995 şi a fost ales în 2000 preşedintele Tineretului Naţional Liberal.

A fost exclus din PNL în 2006 pentru critici la adresa alianţei PNL-PSD. A intrat în PDL în 2007, împreună cu mai mulţi foşti colegi din PNL. Este deputat PDL de Argeş.

A fost căsătorit între 2000 şi 2004 cu Irina, care a fugit cu naşul de cununie. S-a căsătorit a doua oară în 2007 cu fotomodelul Valentina Pelinel. Aceasta a devenit celebră în 1996, când, la vârsta de doar 15 ani şi jumătate, a câştigat concursul Top Model România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net