Vlad Voiculescu, despre revocarea sa: "A fost o acţiune ca la carte, făcută cu linşaj mediatic "

Ultima actualizare:

    Vlad Voiculescu a fost demis de Florin CîțuFoto: Facebook
Vlad Voiculescu a fost demis de Florin CîțuFoto: Facebook

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu afirmă că revocarea sa a fost o acţiune "ca la carte" şi că aceasta a fost însoţită de un "linşaj mediatic", făcând trimitere la practicile leniniste prin care duşmanii trebuiau făcuţi "demni de dispreţul publicului".

Vlad Voiculescu a vorbit, luni (19 aprilie), la Prima TV, despre motivele pentru care crede că a fost demis din funcţia de ministru al Sănătăţii. Acesta a catalogat revocarea sa drept o acţiune "făcută ca la carte". El susține că a fost victima unui linșaj mediatic, transformat de cei care nu l-au vrut într-un "dușman" al populației.

"Nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol"

"Cred că e o combinaţie între deranjul produs înainte de alegeri şi o oarecare agendă asumată de la început şi uitându-mă înapoi încep să leg lucrurile, cu ce s-a întâmplat în timpul scurtului mandat de patru luni, dar pare destul de evident că a fost o acţiune ca la carte, făcută cu o acţiune de linşaj mediatic, iarăşi ca la carte. (...) Vladimir Tismăneanu scria că de la Lenin citire nu trebuia numai să învingi duşmanul, dar trebuie să-l faci mai mult decât ridicol, să-l urască lumea, să-l considere demn nu numai de ce i s-a întâmplat, dar demn de dispreţul publicului”, a afirmat Voiculescu. 

Fostul ministru al Sănătăţii a vorbit despre posturi în sistemul public de sănătate pentru care se plătesc "mii, câteodată zeci de mii de euro", bani din care unele sume merg către "partid".  "Unde te uiţi găsesţi câte un carnet de partid, fie asumat, fie neasumat, dar toată lumea ştie”, a adăugat fostul ministru. 

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net