VIP-urile cumpărau cocaină amestecată cu paracetamol

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Traficanţii din dosarul instrumentat de DIICOT Ploieşti, în care apar numele unor persoane publice audiate ca suspecţi sau martori, vindeau clienţilor pliculeţe care conţineau cocaină amestecată cu paracetamol sau cafeină, se arată în motivarea instanţei care a admis propunerea de arestare preventivă a doi dintre inculpaţi şi a dispus arestarea la domiciliu a altuia.

Potrivit încheierii de şedinţă a Tribunalului Prahova, traficanţii i-au vândut unui investigator sub acoperire, în perioada aprilie-mai 2018, diverse tipuri de stupefiante.

Analizele de laborator făcute la solicitarea organelor judiciare au relevat că inculpaţii amestecau cocaina cu diferite alte prafuri, preţul drogurilor pornea de la 150 de lei pentru gramul de cannabis şi ajungea la 900 de lei pentru cocaina contrafăcută, informează news.ro.

Printre suspecţii din dosar se numără designerul Răzvan Ciobanu, dar şi Carmin Ionescu, fiul cântăreţului Marian Ionescu. De asemenea, stilista Raluca a fost citată şi audiată ca martor.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net