Viorica Dăncilă, gafă de proporții! Crede că Iranul și Pakistanul sunt membre UE

viorica-dancila.jpg

viorica dancila
Viorica Dăncilă crede că Iran și Pakistan fac parte din Uniunea Europeană
Foto: arhivă personală

Viorica Dăncilă, europarlamentara propusă de PSD pentru funcția de premier, a făcut o gafă de neiertat! Într-un interviu despre dreptruile femeilor și egalitatea de gen, Viorica sugerează că Iranul și Pakistanul sunt membre ale Uniunii Europene.

Deși este europarlamentar, Viorica Dăncilă a făcut o afirmație care ne pune pe gânduri. Iranul și Pakistanul, două state situate în mijlocul Orientului, nu sunt nici măcar state prietene în interiorul UE.

„[...] Bineînțeles că nu încercăm să intervenim în problemele interne ale unui stat membru cum este Iranul sau Pakistanul, dar cred că este nevoie de discuții cu cei care sunt factori de decizie ca drepturile femeii să devină o realitate”, a declarat Viorica Dăncilă, conform Digi24.

Loading...
 
 

Citește și

  • Vot covârșitor, marți, al liderilor PSD pentru numele de premier care va fi propus președintelui Klaus Iohannis: europarlamentarul de Teleorman, Viorica Dăncilă, președinta organizației de femei a partidului. Ședința a fost scurtă, contracandidatul, Ecaterina Andronescu, propusă de organizația de București, retrăgându-se când a văzut că nu are sprijin

  • Are 54 de ani şi o evoluţie fulminantă. De la profesoară de liceu în Videle, partidul a ridicat-o la nivel de europarlamentar cu venituri lunare de 20.000 de euro pe lună. În plus, acasă o aşteaptă un soţ potent financiar. E vorba despre Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru postul de premier, eliberat luni, la ceas de seară, de Mihai Tudose.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1