Viorica Dăncilă, prima femeie premier a României, luată la bătaie în plină stradă

Ultima actualizare:

    Viroica Dăncilă a fost luată la pumni în urmă cu nouă aniFoto: Facebook/Viorica Dăncilă
Viroica Dăncilă a fost luată la pumni în urmă cu nouă aniFoto: Facebook/Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial prim-ministrul României, după ce Klaus Iohannis a fost de acord cu propunerea PSD-ALDE pentru această funcție. un personaj controversat, renumită pentru gafele verbale și pentru rezultatele slabe în Parlamentul European, Viorica Dăncilă a fost implicată într-un incident violent în urmă cu nouă ani.

Puțini își mai amintesc că în timpul alegerilor prezidențiale din 2009, Viorica Dăncilă ar fi fost agresată verbal și fizic de un simpatizant al fostului PD-L, pentru că actualul premier a îndrăznit să rupă niște afișe ale adversarilor politici.

Cazul ei a ajuns și în instanță. În fața procurorilor, Viorica Dăncilă a povestit că se afla într-o acțiune electorală pe străzile orașului Videle (Teleorman), alături de vreo 20-25 de tineri PSD-iști. La un moment dat, ea a fost luată în primire de primarul din partea PD-L de atunci, Lucian Militaru, care i-a reproșat că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu. Viorica și primarul au avut un schimb dur de replici, dar a intervenit și un apropiat al edilului, un anume C. N., simpatizant al PD-L, care a înjurat-o și a lovit-o pe Viorica, relatează Știrile Kanal D, care au readus în actualitate subiectul.

„În timp ce discutam, din mașină a coborât un membru PD-L, N. C., care, de cum a ieșit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit, sub ochii primarului [...]. cu toate că se vede semnul loviturii, domnul primar susține că nici măcar nu m-a lovit. De fapt, nici nu mă așteptam la o altă atitudine din partea sa”, spunea la acea vreme Viorica Dăncilă.

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net