Viorica Dăncilă, prima femeie premier a României, luată la bătaie în plină stradă

22829265_1589092794463344_2984724907032103646_o.jpg

viorica dancila
Viroica Dăncilă a fost luată la pumni în urmă cu nouă ani
Foto: Facebook/Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă a fost desemnată oficial prim-ministrul României, după ce Klaus Iohannis a fost de acord cu propunerea PSD-ALDE pentru această funcție. un personaj controversat, renumită pentru gafele verbale și pentru rezultatele slabe în Parlamentul European, Viorica Dăncilă a fost implicată într-un incident violent în urmă cu nouă ani.

Puțini își mai amintesc că în timpul alegerilor prezidențiale din 2009, Viorica Dăncilă ar fi fost agresată verbal și fizic de un simpatizant al fostului PD-L, pentru că actualul premier a îndrăznit să rupă niște afișe ale adversarilor politici.

Cazul ei a ajuns și în instanță. În fața procurorilor, Viorica Dăncilă a povestit că se afla într-o acțiune electorală pe străzile orașului Videle (Teleorman), alături de vreo 20-25 de tineri PSD-iști. La un moment dat, ea a fost luată în primire de primarul din partea PD-L de atunci, Lucian Militaru, care i-a reproșat că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu. Viorica și primarul au avut un schimb dur de replici, dar a intervenit și un apropiat al edilului, un anume C. N., simpatizant al PD-L, care a înjurat-o și a lovit-o pe Viorica, relatează Știrile Kanal D, care au readus în actualitate subiectul.

viorica-dancila.jpg

viorica dancila
Viorica Dăncilă crede că Iran și Pakistan fac parte din Uniunea Europeană
Foto: arhivă personală

„În timp ce discutam, din mașină a coborât un membru PD-L, N. C., care, de cum a ieșit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit, sub ochii primarului [...]. cu toate că se vede semnul loviturii, domnul primar susține că nici măcar nu m-a lovit. De fapt, nici nu mă așteptam la o altă atitudine din partea sa”, spunea la acea vreme Viorica Dăncilă.

loading...
Loading...

Citește și

  • Are 54 de ani şi o evoluţie fulminantă. De la profesoară de liceu în Videle, partidul a ridicat-o la nivel de europarlamentar cu venituri lunare de 20.000 de euro pe lună. În plus, acasă o aşteaptă un soţ potent financiar. E vorba despre Viorica Dăncilă, propunerea PSD pentru postul de premier, eliberat luni, la ceas de seară, de Mihai Tudose.

  • ”Am decis să mai dau PSD o şansă şi să o desemnez premier pe Viorica Dăncilă”. Este declarația prin care Președintele României, Klaus Iohannis a pus miercuri seară, capăt speculațiilor că va declara război PSD, refuzând propunerea de premier. .