Viorica Dăncilă, în lacrimi după ce Claudiu Manda ar fi jignit-o: „E proastă, dar e proasta noastră!”

viorica-dancila.jpg

Viorica Dancila
Viorica Dancila ar fi avut o dispută cu europarlamentarul PSD Claudiu Manda
Foto: Facebook

Telenovelă la ședința PSD! Liderii s-au întâlnit pentru a analiza primul tur al prezidențialelor, însă ședința s-a transformat într-una cu țipete, lacrimi, demiteri, și reveniri. Viorica Dăncilă a amenințat că ar putea renunța la candidatură după ce a aflat că europarlamentarul PSD Claudiu Manda ar fi spus într-o ședință din organizația Dolj că: „e proastă, dar e proasta noastră”.

Surse din PSD susțin că europarlamentarul Claudiu Manda ar fi jignit-o într-o ședință pe Viorica Dăncilă, potrivit Digi24.  Președintele PSD i-a reproșat asta și discuțiile au degenerat. Ulterior, atât Manda cât și Dăncilă au negat informațiile confirmate de mai multe surse participante la ședință.

„Faptul că spuneţi că pierdeți alegerile, că mergeți cu o proastă, nu vă face cinste!″, i-ar fi spus aceasta europarlamentarului Claudiu Manda, după care ar fi izbucnit în plâns, conform stirileprotv.ro.

Cum a decurs împăcarea PSD: „Au fost lacrimi de bucurie”

Viorica Dăncilă a părăsit ședința, Olguța Vasilescu a spus că ar putea renunța să mai conducă pentru al doilea tur al prezidențialelor campania electorală, Claudiu Manda s-a dus după Dăncilă să își ceară scuze, după care toată lumea s-a împăcat, iar cei trei, Dăncilă, Manda și Vasilescu au ieșit, braț la braț, în conferința de presă și au negat că ar fi existat vreodată acest scandal.

„Nu ştiu cine a dat aceste informaţii, plâng foarte greu. Poate am avut lacrimi atunci când a am văzut că am intrat în turul 2, dar au fost lacrimi de bucurie”, a spus Viorica Dăncilă.

Fostul premier  a anunțat că PSD a votat excluderea din partid a membrilor care au votat Guvernul Orban, dar și a Anei Birchall și Cozmin Gușă: „La propunerea colegilor, în acest CEX s-a luat în discuţie şi s-a votat excluderea Anei Birchall şi a lui Cozmin Guşă. Acestea au fost deciziile luate în CEX, dincolo de discuţii pe care le-am avut legate de modul în care vom gestiona în perioada următoare alegerile prezidenţiale. Toţi colegii au în vedere câştigarea alegerilor prezidenţiale şi am încredere că vor depune tot efortul pentru a realiza acest lucru!”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1