Viorica Dăncilă, huiduită la Focșani de 1 Decembrie! Klaus Iohannis, ovaționat la Alba Iulia

Ultima actualizare:

    Cum au fost primiți Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis de către români, la festivitățile de 1 DecembrieFOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea
Cum au fost primiți Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis de către români, la festivitățile de 1 DecembrieFOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

1 Decembrie, Ziua Națională a României, a reprezentat anul acesta și prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire. În această zi specială pentru România și românii de pretutindeni, au fost organizate parade și evenimente unde au participat sute de oameni. Politicienii au fost de asemenea, prezenți, însă pe când unii au fost întâmpinați cu ovații, alții au primit din partea poporului și huiduieli.

Premierul Viorica Dăncilă, alături alți membrii ai Guvernului printre care și ministul Justiției Tudorel Toader, au fost huiduiți la Focșani, în timpul festivităților organizate cu ocazia Zilei Naționale a României.

Viorica Dăncilă a fost huiduită chiar și în absența sa, la în cadrul ceremoniilor care au avut loc duminică, 1 Decembrie, în țară, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. La Iași, mai mulți oameni prezenți la manifestările organizate cu ocazia Zilei Naționale au huiduit mesajul transmis de premierul României, citit de

prefectul Marian Șerbescu. Acesta a anunțat la final faptul că mesajul a venit din partea Vioricăi Dăncilă, moment în care cei adunați au început să huiduie.

La Focșani, Dăncilă a fost huiduită în timp ce se afla chiar în rândul oficialilor care asistau la festivitățile de 1 Decembrie. Din public s-au strigat slogane precum „Viorica, știi ce sărbătorim astăzi?” sau „Hoților”, potrivit Digi 24. Totuși, înaintea paradei, primul ministru și membrii cabinetului său au fost și felicitați de câțiva participanți.

Klaus Iohannis, primit cu ovații în București și Alba Iulia

La Alba Iulia, președintele României Klaus Iohannis a avut parte doar de primiri călduroase și ovații. De Ziua Națională a României, șeful statului a inaugurat monumentul dedicat evenimentului, iar apoi a urmărit parada militară. La finalul festivității, Klaus Iohannis a mers alături de public și a dat mâna cu zeci de oameni. Cei prezenți l-au aplaudat și au început să îi scandeze numele. De asemenea, președintele României a făcut băi de mulțime și la parada din Capitală, unde oamenii prezenți au avut aceeași reacție.

„Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!​”, a scris Iohannis pe Facebook, în mesajul său de 1 Decembrie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net