Viorica Dăncilă, în haine musulmane şi cu văl pe cap, la o moschee din Abu Dhabi

viorica_dancila.jpg

viorica dancila vizitează o moschee din abu dhabi
Viorica Dăncilă nu a intrat în moschee decât cu haine musulmane şi cu un văl pe cap
foto: captură video

Celebra coafură a premierului Viorica Dăncilă şi costumul elegant, cu fusta deasupra genunchiului, au fost înlocuite de un look cuminte, adoptat de femeile din lumea musulmană. Primul ministru, care se află în turneu în Emiratele Arabe Unite, s-a conformat şi ea culturii şi a vizitat o moschee din Abu Dhabi, îmbrăcată în haine islamice şi a purtat un văl pe cap. Dăncilă a intrat desculţă în lăcaşul de cult şi a ascultat toate indicaţiile ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, Ahmed Abdullah Al Matroush, care a însoţit-o în acest turneu.

Viorica Dăncilă şi-a schimbat look-ul pentru turneul pe care l-a început luni în Turcia, Emiratele Arabe Uniote şi Kuwit. Din respect pentru cultra musulmanilor, premierul care a  vizitat Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi, a purtat haine islamice și și-a acoperit capul cu un văl. Imaginile au fost difuzate de Emirates News Agency.

Dăncilă a fost însoțită de Ahmed Abdullah Al Matroush, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, potrivit sursei citate.

Viorica Dăncilă se află în turneu în Turcia şi Golful Persic

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că luni începe o vizită în Republica Turcia și în Golful Persic, în Emiratele Arabe Unite și în Kuwait. "Voi avea întâlniri cu președintele Republicii Turcia, domnul Erdogan, conducerea Marii Adunări Naționale a Turciei, precum și cu președintele Uniunii Camerelor de Comerț, Industrie și Burse.

dancila_dans_pinguin.jpg

Premierul României în timpul unei fotografii oficiale, cu celebra coafura şi costumul elegant
Foto: arhivă personală

În următoarele zile voi avea mai multe întrevederi cu înalți oficiali din Emiraele Arabe Unite și Kuwait și voi participa la Forumul Oamenilor de afaceri din România și Kuwait", a spus Dăncilă la începutul ședinței de Guvern de luni.

dancila.jpg

viorica dancila viziteaza o moschee din abu dhabi in haine musulmane
Premierul Viorica Dăncilă a renunţat şi la încălţăminte înainte de a păşi în lăcaşul de cult
foto: captură video

Premierul a explicat că în această deplasare va fi însoțită de mai mulți ministri, cu care  va prezenta proiecte din domeniile infrastructură de transport, sănătate, turism, energie, pe care investitorii privați le pot dezvolta, inclusiv în parteneriat public-privat.

 

Loading...