Viorica Dăncilă «e la cuțite» cu Victor Ponta: «E mincinos și duplicitar»

Ultima actualizare:

    Ponta și Dăncilă s-au atacat pe rețelele socialeFoto: Facebook / colaj Click!
Ponta și Dăncilă s-au atacat pe rețelele socialeFoto: Facebook / colaj Click!

În urmă cu mai bine de o săptămână, Victor Ponta și Viorica Dăncilă au avut o discuție cu privire la legăturile de guvernare ale PSD și Pro România. Premierul a afirmat că nu își mai dorește o colaborare cu fostul PSD-ist, pentru că are “un stil mincinos și duplicitar, este incapabil să construiască și știe doar să distrugă”.

Mesajul dur al Vioricăi Dăncilă a venit după ce Ponta a susţinut că i-ar fi oferit ministere şi ar fi promis că scoate ALDE de la guvernare

“Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale.

Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a scris Viorica Dăncilă pe rețelele sociale.

Cum răspunde Victor Ponta la cuvintele Vioricăi Dăncilă

La scurt timp după mesajul transmis de premierul Viorica Dăncilă la adresa sa, Victor Ponta a oferit o reacție tot prin intermediul rețelelor sociale.

“Nu doresc și nu cred ca ar fi înțelept să răspund jignirilor și atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dăncilă (presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier - că erau fără greșeli de ortografie).

De altfel, toate cele spuse despre mine și despre ProRomania sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea și Codrin - nimic nou, nimic serios.

Eu respect și lupt pentru valorile social-democrației moderne (adică exact ce a distrus conducerea PSD în ultimii ani) / mă simt atașat de “poporul pesedist” și le sunt recunoscător celor peste 5 milioane de români care m-au votat în 2014 / cred că lăcomia, aroganța, impostura, lipsa de cultură și de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezintă o rușine și un dezastru pentru oamenii de centru stânga / cu ProRomania tocmai încercăm să îi reprezentăm pe acești oameni dezamăgiți și dezgustați de ceea ce văd!

Am propus unitatea Stângii în ceasul al 12-lea și un proiect clar :

1. un nou guvern competent și profesionist , 2. un program serios și eficient de guvernare, 3. o reformă radicalp a Administrației publice și revenirea la performanța economică și bugetară4. Promovarea în funcții de conducere a unor oameni profesioniști- nu simple “pile” politice și familiale5. Un candidat serios și respectat al Stângii la Alegerile Prezidențiale - fără blaturi cu contracandidații și fără lupta inutilă pentru locul trei

Am primit doar jigniri de la doamna Dăncila și baronii care o “păpușesc”! Sunt sigur însă că oamenii m-au auzit și îmi dau dreptate”, a scris Ponta.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net