Viorica Dăncilă a comis-o din nou! Nu a știut cum să-și aprindă lumina de la telefon

Ultima actualizare:

    Viroica Dăncilă nu a știut cum să-și aprindă lumina de la telefon, dar cu toate acestea, l-a ridicat în aer stins
Viroica Dăncilă nu a știut cum să-și aprindă lumina de la telefon, dar cu toate acestea, l-a ridicat în aer stins

Mitingul PSD din Piața Victoriei a adunat peste 200.000 de susținători sâmbătă seară, 9 iunie, iar în programul manifestațiilor au fost mai multe momente cheie, presărate cu discursuri și un joc de lumini. Premierului Viorica Dăncilă i-a dat mari bătăi de cap momentul de final al manifestației, neștiind cum să-și aprindă lumina camerei foto de la telefon. Așa că a agitat telefonul în aer, degeaba!

Pentru mitingul de la Piața Victoriei au venit peste 200.000 de oameni pentru a susține Partidul Social Democrat și pentru a spune nu abuzurilor în justițiem. Simplu de zis, mai greu de înțeles, dat fiind faptul că mulți au mers în Piața Victoriei fără a fi foarte siguri pentru ce se află acolo. O femeie care a fost întrebată dacă știe ce urmează să se întâmple la miting a răspuns nonșalant că a fost luată pe nepregătite și dacă ar fi știut că avea să dea un interviu, s-ar fi pregătit mai mult să-și amintească nemulțumirile ei. “M-aţi luat aşa nepregătită. Dacă ştiam că trebuie să dau un interviu chiar îmi luam în calcul toate aspectele care m-au nemulţumit”, a declarat ea pentru Protv.

Dar problemele au apărut și la Viorica Dăncilă care, după câteva momente în care s-a străduit să-și amintească cum se aprinde lumina camerei de la telefon, a privit deznădăjduită la dispozitiv dar, în semn de solidaritate, a ridicat telefonul în aer, așa cum a făcut toată lumea pentru a crea atmosferă. Premierul s-a bucurat sincer de momentul emoționant, chiar dacă lumina telefonului său era stinsă. 


    Viorica Dăncilă nu a reușit să aprindă lumina telefonului, însă a ridicat dispozitivul în aer, degeabaFoto Facebook
Viorica Dăncilă nu a reușit să aprindă lumina telefonului, însă a ridicat dispozitivul în aer, degeabaFoto Facebook

Viorica Dăncilă: «Trebuie să închidem epoca urii şi a dezbinării»

“Votul românilor trebuie respectat. Abuzurile trebuie oprite, să închidem epoca urii. Iată diferenţa dintre noi şi cei care ne împidică - noi am mărit salariile, ei le au tăiat atunci când au fost la guvernare, noi am mărit pensiile, ei au fost împotrivă şi le-au tăiat atunci când au fost la guvernare. Noi am început reforma în justiţie. Ei se opun. Economia României a crescut şi creşte în continuare, ei au spus că măsurile luate de noi vor duce la un dezechilibru economic. Cui îi foloseşte asaltul permanent inpotriva Guvernului? Cei care fac asta doresc cu adevărat binele românilor? Eu nu cred! Am fost acuzată de trădarea ţării. Acuzaţiile care mi se aduc sunt aberante dar mă aştept la orice din partea unor oameni laşi, incapabili să ducă o luptă politică la lumina zilei.Critica guvernării are o singură coordonată: ura faţă de Partidul Social Democrat. Niciun program alternativ, nici măcar o critică aplicată. Încă nu au aflat că românii nu îşi doresc abuzuri, că nu-i vor vota niciodată pe cei care urăsc şi dezbină”, a declarat Viorica Dăncilă la Miting. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net