Viorica Dăncilă, atac la Klaus Iohannis: «Decât înalt ca bradul şi ... leneş, mai bine buturuga care răstoarnă carul»

viorica-dancila.jpg

Viorica Dăncilă a răspuns acuzațiilor lui Klaus Iohannis
Foto: Captură Video

Prezentă duminică la Buzău, Viorica Dăncilă a lansat un atac la adreasa contracandidatului său, Klaus Iohannis stârnind hohote de râs în sală. Fostul premier l+a invitat în repetate rânduri pe şeful statului la o dezbatere înainte de turul II al alegerilor, însă a fost refuzată.

Viorica Dăncilă a răfubnit duminică la Buzău, sătulă de jignirile şi lezarea imaginii de care susţine că actualul şef de stat Klaus Iohannis se face vinovat.  

”Chiar dacă candidatul Iohannis se uită la mine cu dispreţ, mă mai si jigneşte câteodată, se mai sprijină aşa, cu aroganţă, vreau sa-i spun aşa: Decât înalt ca bradul şi... leneş, mai bine buturuga mică, care va răsturna carul mare. Doamne ajută! Victorie”, a spus ea în finalul discursului rostit la întâlnirea electorală care a avut loc la Consiliul Judeţean Buzău.

Dăncilă a preluat pe jumătate o expresie populară, lăsându-şi publicul să o intuiască, ceea ce a provocat hohote de râs în sală, ea limitându-se la a înlocui apoi partea ofensatoare cu cuvântul ”leneş”, ea însăşi zâmbind.

Klaus Iohannis va organiza o dezbatere cu politologii

Klaus Iohannis nu crede că prezenţa în turul II al alegerilor prezidenţiale va fi afectată de lipsa unei dezbateri între el şi Viorica Dăncilă. Preşedintele spune că românii vor „participa în număr mare” la alegeri. În ceea ce priveşte dezbaterea care va avea loc marţi la Biblioteca Centrală Universitară, Klaus Iohannis spune că vor fi invitaţi politologi, formatori de opinie şi jurnalişti şi că vor fi discutate „toate temele care sunt de interes într-o campanie de prezidenţiale”. 

 

Citeşte şi: 

 

Alegeri prezidențiale 2019. Nouă secrete ale președintelui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, cum nu l-ai mai văzut: ce «plete» blonde avea la 22 de ani! Ce nu știați despre președinte

Loading...

Citește și