Viorica Dăncilă, așteptată la Târgu Mureș cu pancarte și coroane funerare

protest_viorica_dancila_targu_mures.jpg

protest viorica dancila targu mures
Protestatarii au așteptat-o pe Viorica cu pancarte
Foto: captură Facebook
Citeste tot despre: 

Joi, 16 mai, Viorica Dăncilă a avut programată o vizită la Târgu Mureș. Câteva zeci de persoane s-au strâns pe treptele Spitalului Județean pentru a-și striga nemulțumirile. Nu oricum, ci cu pancarte, ba și cu coroane funerare.

"PSD=cancerul sistemului de sănătate", "Unde sunt spitalele regionale promise?", "Viorico, Mureșul nu te vrea" sau "Mulţumim pentru nimic" au fost doar câteva dintre înscrisurile de pe pancartele ridicate de oamenii din Târgu Mureș. Jandarmii le-au cerut acestora să părăsească perimetrul, întrucât au considerat manifestația ca fiind ilegală. 

“Știm cu toții ce face PSD-ul pentru România. Sunt aici pentru că apăr o cauză nobilă”, a spus un tânăr participant la protest.

 

viorica_dancila_targu_mures.jpg

viorica dancila intampinata cu coroane funerare la targu mures
Coroanele funerare au fost puse pe trotuarul din fața Spitalului Județean
Foto: captură Facebook

 

Viorica Dăncilă a fost însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și de ministrul Economiei, Niculae Bădălău.
 

Loading...

Citește și

  • Premierul României nu a scăpat încă de furia poporului și nu se știe dacă va reuși această „performanță” nici în viitorul apropiat. După numeroasele gafe și fâstâceli la TV, Viorica Dăncilă a reușit să piardă și admirația votanților săi de odinioară, probabil, având în vedere că tot mai des aceasta este huiduită pe la vizitele oficiale.

  • Ramona Ioana Bruynseels

    Weekend de pomină pentru Ramona Ioana Bruynseels, consilier de stat în Guvernul Viorica Dăncilă. Responsabilă de relaţia cu mediul de afaceri, Ramona Ioana Bruynseels s-a căsătorit sâmbătă, 11 mai, după 18 ani de relație, cu bărbatul care i-a dăruit două fetițe. Rochia de mireasă a politicienei a fost spectaculoasă!