Viorel Cataramă și Ilan Laufer candidează la Parlament din partea Pro România iar luptătorul K 1 Daniel Ghiță din partea PSD

viorel-catarama.png

Viorel Cataramă
Viorel Cataramă nu a explicat cum de a ajuns candidat la Senat la Bihor
Citeste tot despre: 

Candidaturi surpriză pentru Parlament pe listele depuse joi, în ultima zi în care partidele puteau face acest lucru. Doi oameni de afaceri foarte cunoscuți, Viorel Cataramă și Ilan Laufer sunt pe primul loc pe lista Pro Romania pentru Senat la Bihor respectiv Camera Deputaților la Brăila, iar cel mai galonat luptător K 1 din România, Daniel Ghiță este pe primul loc pe lista PSD la Ilfov pentru Camera Deputaților.

Viorel Cataramă, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri români este pe primul loc pe lista de la Senat a Pro România în județul Bihor. Vestea a șocat joi mediul politic din zonă mai ales că omul de afaceri în vârstă de 65 de ani nu a fost prezent la înmânarea listei către autoritățile electorale așa cum ar fi trebuit. Viorel Cataramă nu a comentat încă trecerea sa la Pro Romania așa că nu se știe ce s-a întâmplat cu cele două formațiuni politice al căror președinte era: Mișcarea Patrioților Români și partidul Dreapta Liberală. În mediile politice se știa că Viorel Cataramă va candida din partea Pro România la Parlament dar nu se cunoștea unde. Cum a fost ales însă județul Bihor nu se știe.

Daniel Ghiță candidează pentru PSD convins de soțul Gabrielei Firea

 

Fostul luptător K1 Daniel Ghiţă în vârstă de 39 de ani, deschide lista PSD la Camera Deputaţilor în Ilfov. Pe locul doi este actualul administrator al Termoenergetica, fostul RADET, Alexandru Daniel Burghiu. Ghiță nu a mai luptat de mult și s-a remarcat în ultimul timp potrivit digi24.ro, prin postările de pe Facebook în care promovează teorii ale conspirației despre pandemia de COVID și militează împotriva purtării măștii.”Daniel Ghiță a apreciat în mod deosebit această inițiativă pentru mediu și nu a ezitat atunci cand primarului orașului Voluntari i-a propus să candideze pe primul loc la Camera Deputaților din partea PSD Ilfov”se arată într-un comunicat al PSD Ilfov remis antena3.ro.

ilan_laufer.jpg

Ilan Laufer
Ilan Laufer a fost ministru în guvernul PSD Tudose și consilier al premierului Viorica Dăncilă

Ilan Laufer fost ministru PSD, candidează din partea Pro Romania

 

Ilan Laufer, Harry Ilan Laufer pe numele său întreg, este un om de afaceri și politician român în vârstă de 37 de ani, care a deţinut funcţia de ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat între 29 iunie 2017 şi 29 ianuarie 2018 în Guvernul PSD Tudose. Potrivit news.ro, Laufer a fost şi consilier onorific al fostului premier Viorica Dăncilă şi a anunţat, în 25 septembrie 2019, că demisionează din funcţii, întrucât nu a fost invitat să facă parte din delegaţia premierului în Statele Unite ale Americii. Pe 1 decembrie 2019, Ilan Laufer și-a lansat propriul partid, Forta Identitatii Nationale - Platforma Social Liberală (PSL). Joi, surprinzător, partidul său a fuzionat cu Pro Romania iar Laufer a ajuns pe primul loc pe lista acestei formațiuni politice la Camera Deputaților.

 

Citiți și

 

Viorel Cataramă are simptome de coronavirus, dar își face analizele peste două săptămâni

 

Sexy ministrul Ilan Laufer atacă:”IMM Ivest este cea mai mare țeapă dată economiei românești!”

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1