Violatorul, obligat să-i dea 20.000 de euro bătrânei de 73 de ani pe care a batjocorit-o

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi-a primit “răsplata”! Bărbatul care a violat o pensionară în vârstă de 73 de ani a fost condamnat la închisoare şi la plata unor daune de 20.000 de euro către victima sa.

Îl aşteaptă mii de zile la răcoare. Magistraţii Judecătoriei Deva l-au condamnat la 10 ani de închisoare pe Gheorghe Balazs, acuzat că a violat o femeie de 73 de ani. În noaptea de 30 iulie, individul a violat o pensionară din comuna hunedoreană Băcia. Femeia a fost acostată pe un teren viran, a fost lovită şi forţată să întreţină relaţii sexuale cu inculpatul. Ulterior, victima a fugit la locuinţa ei, unde a fost găsită de fata acesteia.

Balazs mai fusese condamnat pentru tentative de viol asupra a două femei, ultraj, viol, furt şi tulburare a liniştii publice. În urmă cu  doi fusese eliberat condiţionat, având un rest de pedeapsă rămas, de aproape un an, dintr-o condamnare de cinci ani de închisoare.

2.423 de lei către spitalul din Deva

„Instanţa condamnă pe inculpatul Balazs Gheorghe la pedeapsa de 10 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de viol în stare de recidivă postexecutorie. Scade din durata pedepsei închisorii aplicate inculpatului Balazs Gheorghe, durata reţinerii şi a arestării preventive, de la 31 iulie 2016 la zi”, a informat Judecătoria Deva. “Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă B. C. şi obligă inculpatul la plata către aceasta a sumei de 20.000 euro, cu titlu de daune morale. Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi obligă inculpatul la plata către această unitate medicală a sumei de 2.423 lei, cu titlu de despăgubiri civile – cheltuieli de spitalizare efectuate pentru persoana vătămată B. C.”, a mai comunicat Judecătoria Deva. 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net