Violatoarea taximetristului: «El îşi dorea să facă sex cu mine!»

Ultima actualizare:

    Luminiţa Perijoc este acuzată că a violat un taximetrist.
Luminiţa Perijoc este acuzată că a violat un taximetrist.

Nu îşi mai aduce aminte tot ce s-a întâmplat în noaptea „violului", dar de un lucru spune că este sigură: taximetristul care o acuză de viol a venit la ea de bună voie. Mai mult, au băut şi o sticlă de vin împreună.

Tânăra de 30 de ani acuzată că l-ar fi violat şi înjunghiat pe Nicolae Stan (34 de ani), un taximetrist tulcean, este în continuare internată la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Tulcea, acolo unde o comisie va stabili dacă avea sau nu discernământ în momentul agresiunii.

Femeia acuzată nu a dat încă o declaraţie completă, dar are o primă variantă: ea susţine că l-a invitat pe Nicolae în apartament, iar el ar fi venit de bunăvoie şi au băut împreună vin, semn că şi-ar fi dorit să facă sex cu ea.

De la momentul în care a scos cuţitul, Luminiţa Perijoc spune că nu mai ţine minte nimic. Ce-i drept, femeia consumase singură două sticle de vin şi începuse o a treia.

Luminiţa nu are antecedente penale, dar a fost implicată în urmă cu şapte ani, în calitate de martor pentru acuzare, într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane în care apar numele celebrilor interlopi Sile şi Nuţu Cămătaru.

Mai mult, în Tulcea se zvoneşte că Luminiţa şi sora ei ar fi administrat în urmă cu mai mulţi ani barul de striptease Gentleman's Night Club.

Click! spune

Nicolae Stan spune că a fost sechestrat de Luminiţa Perijoc în timp ce îi aducea ţigări şi băutură (comandate prin firma de taxi la care el lucra).

Bărbatul susţine că ar fi fost tras în locuinţa femeii, care l-a obligat, sub ameninţarea unui cuţit, să facă sex cu ea. Bărbatul a încercat să fugă, dar agresoarea l-a înjunghiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net