Viol în grup în Argeş! O adolescentă a fost abuzată sexual de șapte tineri, din care cel mai mic are 14 ani

Ultima actualizare:

    Adolesenta a fost șantajată cu poze deochete și amenințată cu violențeFoto: ziarobiectiv.ro
Adolesenta a fost șantajată cu poze deochete și amenințată cu violențeFoto: ziarobiectiv.ro

1, 2, ….7. Plus patru martori care își așteptau și ei rândul dar nu au mai apucat! Este povestea unui viol în grup la care a fost supusă o adolescentă de 17 ani dintr-o localitate din Argeș.

Violul s-a petrecut în două episoade în noaptea de 18 spre 19 martie, în comuna Corbeni relatează curier.ro. Din ancheta polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș reiese că instigatorul principal ar fi George, un puști de 14 ani care sub pretextul că s-a îndrăgostit, a obținut mai multe poze deochetate de la adolescentă, cunoscută cu handicap mintal. Acesta a pus la cale un plan prin care să își bată joc de fată.

Violul în grup a pornit cu un șantaj

Viața ne dovedește că unii sunt porniți să facă rele de mici. Băiatul de 14 ani care potrivit sursei citate, spune că a mai avut relații sexuale cu Maria, fata care nu are discernământ a șantajat-o pentru a o convinge să se întâlnească Concret, băiatul a amenințat-o pe fată că va pune fotografiile pe internet. De frică fata a venit, dar ce a urmat i-a schimbat viața

Bunica fetei povestește coșmarul îndurat de adolescentă

”Joi seara, la ora 22,00 un băiat i-a spus să iasă din casă şi să meargă până la troiţă. I-a zis să-i ducă 100 de lei că dacă nu, avea nişte poze cu ea şi vrea bani să nu fie dată pe net. Fata s-a dus. Acolo i-a spus că merge la un prieten. Acolo au fost cinci, au profitat toţi cinci de ea! După ce au profitat, toţi cinci, cu banii ăia au cumpărat prezervative şi ţigări. Au plecat de acolo s-a dus la un băiat de a luat cheile, s-au dus la o altă casă, la cel care o şantaja, au plecat iar pe drum, au mai chemat încă doi, s-au dus la o casă părăsită, de la care luase cheile. Acolo a băgat-o într-o cameră i-a zis că dacă nu eşti de acord şi cu ăştia mănânci bătaie, din ce a declarat fata. Pe urmă ea le-a spus că nu mai vrea şi ala de 14 ani, i-a spus că dacă nu vrei o să fii bătută… a fost forţată acolo, pe o masă. În total sunt șapte care au violat-o şi patru sunt martori. Apoi a dus-o înapoi la troiţă şi a trimis-o acasă”, a povestit bunica fetei pentru curier.ro. Polițiștii cercetează acum 11 bărbați pentru acest viol, dar, dintre aceștia doar cinci recunosc că au întreținut relații sexuale cu fata.

Citiți și

Adolescentă de 14 ani, violată de opt indivizi. Victima îl cunoscuse pe unul dintre ei pe internet

O adolescentă de 15 ani din Iași a născut copilul unchiului său. Fata fusese violată de zeci de ori

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net