Vine weekend-ul. Iată cum va fi vremea vineri, sâmbătă şi duminică!

Ultima actualizare:

Şi în Capitală vremea se răceşte, dar iarna mai severă întârzie puţin. Cerul rămâne încărcat de nori toată ziua şi mai plouă slab la începutul zilei.

Sâmbată cerul este mai mult noros şi ninge în jumătatea de sud a ţării, dar local şi în celelalte regiuni. Pe litoral cad precipitaţii mixte şi sunt condiţii de formare a poleiului.

Izolat în sud şi în sud-est ninsorile sunt mai abundente, iar vântul suflă mai tare şi viscoleşte sau spulberă zăpada. Temperaturile maxime se vor situa în general între -10 grade în estul Transilvaniei şi 2 ... 3 grade pe litoral.

Vreme mai severa şi pentru bucureşteni pentru că temporar ninge, iar vântul suflă suficient de tare cât să viscolească ninsoarea. La amiază termometrele arată doar în jur de -5 grade, dar vântul amplifică senzaţia de frig.

Duminică vremea rămâne rece, e ger dimineaţă în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei asa că amiaza vine cu maxime cuprinse în general doar între -9 grade în nordul Moldovei până la cel mult 1 grad Celsius în vestul extrem şi în sudul litoralului, conform RomâniaTV.

Norii domină cerul o bună parte a zilei şi mai ninge slab în est şi în sud, local în centru şi doar izolat în celelalte regiuni. Vântul mai suflă cu intensificări în sudul Moldovei, în Bărăgan şi în Dobrogea unde mai viscoleşte şi spulberă zăpada.

Zi de iarnă autentică şi în Capitală, cu cerul mai mult noros şi ninsoare din când în când. Vântul mai scade în intensitate, iar maxima e în jur de 4 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net