Vine primăvara! Peste o săptămână vor fi 18 grade

Ultima actualizare:

    Păsările călătoare s-au întors, deci vine primăvara
Păsările călătoare s-au întors, deci vine primăvara

Sute de pescăruși, lebede și rațe au poposit pe lacurile din în Capitală, semn că vremea se încălzește, spun specialiștii. Și meteorologii confirmă: de la o zi, la alta, temperaturile vor crește chiar mai mult decât ar fi normal la această dată.

Pe toate lacurile din Capitală sunt sute, mii de păsări călătoare. dacă s-au întors din țările calde, înseamnă că sigur vine primăvara spus specialiștii ornitologi. Păsările se opresc din drumul lor unde găsesc sursă bogată de hrană și temperaturi ridicate, spun aceștia.

Așadar, gata! S-a dus gerul și nu va reveni curând. În schimb, vor fi precipitații din belșug, spun meteorologii de la Centrul European de Prognoză. Aceștia au emis o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni.

În vestul țării, vor fi temperaturi ca pentru luna mai. De la 8 grade, astăzi (6 martie), valorile vor urca la 16 grade luni, 11 martie. Însă, vor fi condiții de precipitații slabe în fiecare zi, mai importante cantitativ între 6 și 8 martie, apoi între 11 și 13 martie.

În centrul țării, temeperaturile vor crește treptat, de la 5 grade, la 16 grade, iar în timpul nopților vor urca de la minus 11 grade, la 0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată, dar în jurul datei de 13 martie vor fi pe arii extinse și importante cantitativ.

În nordul țării, va fi o creștere graduală a temperaturilor, de la 5 grade, la circa 10 grade în weekend și la 14 grade săptămâna următoare. Ploi mai importante vor fi în zilele de 6, 7, 11 și 12 martie.

Și la malul mării va fi tot mai bine: până la 12 -13 grade, dar vor fi ploi bogate în zilele de 6 – 8 martie, apoi între 11 și 14 martie.

În sud, inclusiv în Capitală, au crescut temperaturile. Asztăzi (6 martie) sunt prognozate 4 grade, dar de mâine vor urca la 14 – 16 grade. Însă, va ploua de astăzi (6martie), până joi (8 martie), apoi de luni (11 martie), până în 15 martie.

La munte, vor mai fi zile reci în 6, 8, 9, 13 și 14 martie, cu temperaturi estimate la 1 7 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată în fiecare zi, dar mai importante vor fi între 11 și 13 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net