Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinele unui localnic. Se întâmplă în județul Cluj

cristian_plesa_clujeanul_care_a_reclamat_vietnamezi.jpg

cristian_plesa_clujeanul_care_a_reclamat_vietnamezi localnic
Cristian Pleșa, paznicul castelului Banfy din Gilău, spune că niște vietnamezi i-au mâncat câinele
FOTO: adevarul.ro

Un localnic din comuna Gilău, județul Cluj, a reclamat că niște vietnamezi i-ar fu luat câinele și l-ar fi mâncat. Poliţiştii clujeni au găsit în frigiderul unor vietnamezi care lucrau la o fermă de pui din comună resturi de carne pe care le-au trimis specialiştilor pentru a stabili de la ce animal provine.

Acuzaţii oribile la adresa unor vietnamezi angajaţi într-o fermă de pui din Gilău, judeţul Cluj. Un localnic i-a reclamat la Poliţie că i-ar fi furat câinele, un dulău legat în lanţ, pe care l-ar fi mâncat, scrie adevarul.ro.

Vietnamezi acuzaţi că au mâncat câinele unui localnic

Cristian Pleșa, paznicul castelului Banfy din Gilău, care locuieşte peste drum de căminul unde sunt cazaţi vietnamezii, nu şi-a mai găsit câinele în curte, deşi îl ţinea legat în lanţ. După o cercetare sumară, a chemat Poliţia.

”Au atacat câinele, nu ştiu, i-au dat cu spray, sau l-au lovit în cap... că era foarte rău. Şi după am văzut că era dezlegat din legătoare şi pata de sânge acolo, am mers pe urme. În câteva locuri l-a lăsat jos că era greu, a fost foarte gras câinele. Şi am mers direct până la o hală, acolo unde stau vietnamezii ăştia”, a spus bărbatul, potrivit stirileprotv.ro.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi uciderea animalelor fără drept, cu intenţie. La ferma de pui din Gilău lucrează 30 de vietnamezi.

Localnicii spun, conform sursei citate, că în ultimele luni mai mulţi câini au dispărut, în mod suspect, din zonă.  Poliţiştii nu au, deocamdată, vreun suspect în acest caz. Anchetatorii aşteaptă ca medicii veterinari să spună de la ce animal provine carnea găsită în frigiderul vietnamezilor.

Citește și:

Câine, spânzurat de o ţeavă de gaze din Bucureşti

Cățelușa desfigurată a fost chinuită în văzul lumii. Bietul animal a primit un nume și e pregătit pentru adopție

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1