VIDEO Un vânzător de pepeni, surprins în timp ce-și injecta marfa cu un lichid. Ce a decis primarul din Brăila

Ultima actualizare:
Bărbatul injecta pepenii în văzul lumii
Bărbatul injecta pepenii în văzul lumii

Un bărbat care injecta pepenii pe care-i avea la vânzare a fost surprins în cartierul Hipodrom din Brăila. Acesta folosea o seringă și o substanță incoloră pe care o lua dintr-un bidon de plastic. Deocamdată nu se știe dacă era apă și făcea asta pentru ca pepenii să fie mai grei la cântar sau este vorba despre un alt lichid.

Brăilenii s-au arătat șocați de imaginile care s-au propagat rapid pe rețelele sociale. Cei care au filmat scena susțin că bărbatul injecta pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienți: „Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”, în timp ce alții s-au alarmat și au considerat că li s-a pus sănătatea în pericol.


    Bărbatul injecta pepenii în văzul lumiiFoto: captură video
Bărbatul injecta pepenii în văzul lumiiFoto: captură video

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila, pe pagina personală de Facebook, acolo unde o brăileancă a comentat că a cumpărat doi pepeni de la persoana în cauză și că acum, după ce a vizualizat filmulețul, îi este teamă să-i mai consume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net