VIDEO Un şofer beat şi-a omorât prietenul, după ce a intrat cu maşina într-un pod

Ultima actualizare:

    O persoană a fost grav rănită
O persoană a fost grav rănită

Un tânăr teribilist din Mehedinţi şi-a ucis un prieten şi a băgat în spital alţi patru. Tânărul s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 0,56. Într-o curbă periculoasă a pierdut controlul maşinii. A intrat într-un cap de pod, apoi s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Accidentul s-a produs pe DN 56 A în localitatea Aurora, informează România TV. Fără să ţină cont că băuse, tânărul de 22 de ani şi-a luat prietenii în maşină. Într-o curbă, a pierdut controlul maşinii. Autoturismul a intrat în derapaj, a părăsit carosabilul şi s-a izbit de un cap de pod apoi de sâlpul electric. Un tânăr de 18 ani a murit pe loc.

"Am încercat să îi scoatem, dar au fost prinşi şi până a venit descarcerarea a durat ceva şi nu s-a putut face nimic. Sunt în stare gravă. Veneau dinspre Izimşa, au dat cu maşina în capul de pod, s-au arcuit de stâlp, unul este mort şi ceilalţi 4 accidentaţi", a spus un martor la accident.

Şoferul a scăpat doar cu o zgârietură. Tânărul nu a vrut să recunoască că el condusese maşina. "Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu eram eu la volan", a spus şoferul vinovat.

Doi dintre răniţi, aflaţi în stare gravă au fost scoşi din maşină de echipajele de la descarcerare, iar alţi doi de către martori.

"Un tânăr cu un autoturism înmatriculat în Anglia, cu volan pe dreapta, într-o curbă periculoasă nu a redus viteza de deplasare şi părsind direcţia de mers a părărsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un stâlp. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat", a spus Titi Zorzoliu, Poliţia Rutieră Mehedinţi.

Tânărul care s-a urcat la volan băut a rămas fără permis şi este cercetat penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

VIDEO

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net