VIDEO Un crater de autostradă

Ultima actualizare:
image

Zeci de şoferi şi-au rupt maşinile în ultimele 24 de ore în gropile uriaşe de pe Autostrada Bucureşti - Piteşti. Ghinioniştii au ajuns cu greu în benzinăriile din zonă pentru a-şi înlocui roţile. Unii dintre ei şi-au avariat chiar câte două roţi, pe aceeaşi parte, şi aşteaptă ajutor de la prieteni, sau de la firme specializate în preluarea autovehiculelor pe platformă. Drumarii au început plombarea de rigoare, iar CNAIR a autorizat un experiment inedit pentru România - un nou tip de plombă care are garanţie de trei ani.

Tranzitarea Autostrăzii Bucureşti-Piteşti a devenit o misiune imposibilă, din care nu prea ai cum să scapi nevătămat. Asta pentru că din cauza gropilor adânci, se circulă cu dificultate între kilometrii 59 şi 65. Cine a nimerit un astfel de crater la viteză mare, dacă scapă fără pană, are toate şansele ca direcţia maşinii să-i fie afectată, iar pericolul poate fi mortal.

Drumarii de la CNAIR au început plombarea şi încearcă să repare ce se mai poate repara. Pe de altă

parte, CNAIR a autorizat ş un experiment inedit pentru România - plombă care ţine trei ani şi care se se poate aplica şi în mediu umed. Se întâmplă pe aceeaşi autostradă distrusă, Bucureşti-Piteşti. Metoda revoluţionară de reparaţie a gropilor a fost brevetată în Austria şi acum este experimentată şi în România pe banii firmelor străine.

În fiecare an, peste 40% dintre şoferii din România sunt nevoiţi să-şi ducă maşinile în service din cauza problemelor cauzate de calitatea proastă a drumurilor publice, fie că vorbim de drumuri judeţene, naţionale sau autostrăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net