VIDEO Ultimul drum, cel mai greu

Ultima actualizare:
image

Un cortegiu funerar improvizat a rămas blocat în noroiul de pe o uliţă din judeţul Vaslui. Tractorul care ducea sicriul la cimitirul din sat s-a împotmolit brusc şi abia când rudele mortului l-au împins a reuşit să iasă din capcană.

Primarul localităţii susţine că există, totuşi, şi un drum pietruit şi că oamenii l-ar fi putut folosi pe acela, numai că au preferat o scurtătură. A promis, totuşi, că va face un proiect de modernizare a tuturor drumurilor din comună.

Incidentul a avut loc în satul Plopi, din comuna Buneşti- Avereşti. În sicriu era o femeie de 80 de ani, bunica şefului de post, mort şi el anul trecut într-un accident rutier. Rudele au urcat-o într-un tractor, pentru că aşa e la ţară... Numai că tractorul s-a împotmolit.

Cu cizme în picioare şi cu forţă în braţe, rudele defunctei au încercat să împingă tractorul. Dar tot degeaba. Până la urmă, voinicii şi-au dat seama că obloanele remorcii stăteau piedică pe ultimul drum al bătrânei. Primarul a promis că va încerca să pietruiască toate uliţele din sat.

O situaţie la fel de ridicolă a fost şi în Argeş, săptămâna trecută, în localitatea Baboi. Câţiva bărbaţi au fost nevoiţi să facă paşi de echilibristică pe o punte îngustă, în timp ce duceau un mort la groapă.

Oamenii stau peste pârâul din localitate, adică în cealaltă parte faţă de zona în care este cimitirul. Şi în acest caz, primarul este singurul vinovat, pentru că nu a fost în stare să construiască un pod nou, după ce podul vechi a fost luat de ape.

Rudele femeii moarte spun că au făcut nu mai puţin de 16 cereri pentru construirea unui pod. Nepotul, care e medic în Germania, s-a oferit chiar să plătească el cheltuielile. Dar tot degeaba. În total, lucrarea nu ar costa mai mult de două mii de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net