VIDEO Tripla crimă, comisă din cauza drogurilor

Ultima actualizare:
image

Consumul de etnobotanice dar şi timpul îndelungat în care au stat în centrul de plasament le-ar fi luat minţile celor trei tineri de 17 ani. Psihologii spun că aceştia ar fi acţionat fără discernământ. Ei nu îşi explică de ce minorii NU au fost mai bine supravegheaţi având în vedere că asistenţii care îi îngrijeau ştiau că cei trei sunt dependenţi de droguri. Tinerii ar fi comis tripul asasinat, după ce ar fi consumat mai multe substanţe etnobotanice.

DAN ANTONESCU - psiholog criminalist

Ceea ce au făcu cei trei este reacţia unor tineri cu creierul prăjit dacă pot să spun aşa de acele etnobotanice. Pur şi simplu nu mai raţionează, nu mai au un comportament logic, nu mai au dimensiunea umanităţii.

Criminaliştii sunt convinşi că tinerii care au i-au omorât pe cei doi octogenari şi pe fiica lor de 58 de ani nu au vrut doar să îi tâlhărească.

DAN ANTONESCU - psiholog criminalist

Avem de aface cu o faptă premeditată de tâlhărie şi acolo toate au scăpat de sub control. Aceşti tineri nu mai au raţiunea, nu mai au piterea de a discerne ce este rău şi foarte rău sau extraordinar de rău.

Crima de noaptea trecută a scos la iveală şi greutăţile pe care le înfruntă copiii abandonaţi în centrele de plasament. Asistenţii care îi aveau în grijă minori ar fi ştiut că aceştia consumă frecvent droguri, însă nu ar fi făcut nimic ca să-i oprească.

BOGDAN PANAIT - director executiv Asociaţia Social Alert

Un copil care consumă etnobotanice este imposibil ca cei care aveau grijă de el să nu cunoască lucrul acesta. Este imposibil ca ei să nu ia legătura cu cei care i-ar fi putut să fie victime, cu familia. El nu ar fi trebuit să iasă sau ar fi trebuit să aibă un program special.

Specialiştii atrag atenţia că persoanele abandonate de la vârste fragede au nevoie tratament special din partea celor care îi îngrijesc.

BOGDAN PANAIT - director executiv Asociaţia Social Alert

Trebuie să-l ocroteşti, trebuie să-i acorzi atenţie, trebuie să-i acorzi protecţie.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs triplul asasinat.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net