VIDEO! Tragedia din Muntenegru se putea repeta! Un autocar cu 77 de turişti s-a răsturnat în Vrancea

Ultima actualizare:

Autocarul a derapat şi s-a răsturnat în şant. În urma impactului, două persoane au murit, iar alte patru au fost transportate la spital, informează România Tv. Primele date arată că şoferul a adormit la volan.

“Un autocar care se deplasa din Bulgaria cu destinaţia Kiev, Ucraina, a ieşit în afara părţii carosabile răsturnându-se în şanţ. În urma cercetărilor efectuate să stabilim şi cauza accidentului. Din primele cercetări se pare că ar fi vorba de oboseală la volan”, a declarat Cătălin Manea, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră Vrancea.

Autocarul, care venea din Bulgaria, s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, în jurul orei 03.00, între localităţile Mărăşeşti şi Călimăneşti.

Toţi turiştii erau ucraineni. Autorităţile din Vrancea au luat legătura cu Consulatul Ucrainei în România pentru a transporta turiştii teferi spre casă.

În ultima vreme, tot mai multe tragedii de acest fel s-au întâmplat atât pe şosele din ţară dar şi cele din afară.  La 12 septembrie alţi trei români şi-au pierdut viaţa, după ce două autocare s-au ciocnit la Vama Nădlac.

La sfârşitul verii, în luna august, alţi trei români au murit în Ungaria, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident pe autostrada M5, pe sensul spre Budapesta.

De departe cea ma mare tragedie este cea din Muntenegru. S-a întâmplat în luna iunie a acestui an, când 18 români au murit după ce au căzut cu autocarul într-o prăpastie.

La 23 iunie, în jurul orei 18.00, un autocar în care se aflau 47 de români s-a prăbuşit în gol de la 40 de metri, în apropiere de capitala Muntenegrului, Podgorica. În urma impactului, 18 persoane şi-au pierdut viaţa pe loc, iar celelalte 29 au fost rănite. Trupurile decedaţilor au fost repatriate, iar răniţii au fost aduşi în ţară şi internaţi în patru spitale din Bucureşti.  

Citeşte şi:

Şoferul «autocarului morţii» din Muntenegru, vinovat de tragedie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net