VIDEO Teroare în Brăila. Pietoni spulberaţi

Ultima actualizare:
image

Au apărut primele imagini cu momentul în care atacatorul din Brăila spulberă doi trecători şi apoi goneşte pe şoseaua de centură a oraşului fără remuşcări. Scenele au fost suprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă şi vor constitui acum probe importante la dosar. Înainte de a-i lovi pe cei doi, tânărul înjunghiase un bărbat de la care furase maşina, apoi a intrat în viteză, cu aceeaşi maşină, într-un grup de oameni aflaţi în parcarea unui mall din oraş. Atacatorul se află în custodia poliţiştilor şi urmează să afle dacă va ajunge în arest preventiv.

Acesta este momentul în care tânărul schimbă brusc banda de mers şi spulberă intenţionat, ca pe nişte popice, doi bărbaţi, şoferi la societatea de transport în comun din oraş. Camerele de supraveghere instalate în zona şoselei de centură surprind scena halucinantă în care cele două victime sunt aruncate în aer la câţiva metri. Brăileanul era decis să-şi ducă până la capăt cursa nebună şi să transforme fiecare loc prin care trece într-o baltă de sânge. Aşa că de pe centură a ajuns direct în uşile mall-ului din oraş.

Noi imagini filmate de martori arată momentul în care atacatorul este pus la podea de martori. Alături, zac victimele lui, zece oameni printre care şi doi copii de 11 şi 13 ani.

Atacatorul de 20 de ani a fost dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă. N-a scos o vorbă în faţa camerelor de luat vederi. Anchetatorilor le-ar fi spus însă că îşi aminteşte vag pasaje din cursa haotică de duminică şi că regretă fapta. Procurorii au refăcut însă şirul scenelor şocante. Atacatorul a pornit în cursa nebună de la marginea oraşului. Ar fi vrut să cumpere o maşină şi s-a urcat la volan altături de proprietar pe care la un moment dat l-a înjunghiat de mai multe ori.

Tatăl lui Marius nu-şi crede fiul capabil de asemenea fapte.

Anul trecut, atacatorul şi tatăl lui au fost condamnaţi definitiv la şase, respectiv, 8 luni de supraveghere după ce au bătut un alt bărbat.

Între timp, victimele atacatroului se refac la spital. Cei doi şoferi spulberaţi de pe şosea şi bărbatul înjunghiat, se află în stare critică.

În schimb, cei doi copii de 11 si 13 ani atacaţi de individ au fost externati.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net