VIDEO Taximetrişti jefuiţi în Constanţa

Taximetriştii din Constanţa sunt jefuiţi de câteva zile de un grup format din trei tineri! Tâlharii operează doar seara şi îşi aleg victime dintre persoanele de vârsta a treia. Până acum, 15 oameni au fost jefuiţi şi le-au fost luate telefoane, electornice scumpe, dar şi bani. Oamenii legii nu le-au dat încă de urmă celor trei.

Banda tâlharilor comandă taxiuri în puncte cheie ale oraşului, acolo unde operează cel mai des. Ei ies întotdeauna după ora trei dimineaţa, când ştiu că pe traseu rămân mai mulţi şoferi în vârstă.

Tâlharii se mişcă foarte repede, aşa că victima este jefuită fără să-şi dea seama. Oamenii de la volan îşi revin cu greu din şoc şi realizează ce li s-a întâmplat, însă de fiecare dată este prea târziu.

Atacatorii nu ţin cont de firmele de taxi din Constanţa. Până acum le-au căzut victime şoferi de la toate companiile. Mărturiile celor jefuiţi indică acelaşi grup organizat de tineri cu acelaşi mod de operare. Însă din 15 victime doar 4 au avut curaj să mearga la Poliţie.

Şoferii de taxi s-au anunţat între ei, iar acum sunt mai vigilenti când este vorba de clienţi care vin în grupuri de cate trei sau patru persoane. Oamenii sunt înspăimântaţi că ar putea fi următorii pe lista victimelor tâlhărite.

Când vor fi prinşi, cei trei vor fi acuzaţi de tâlhărie şi vor fi trimişi în judecată.

loading...
Loading...