VIDEO Supraviețuitor COVID: "Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat, iar după 20 de minute era mort"

Ultima actualizare:

    Josef Balla s-a luptat mai bine de o lună cu Covid-19 Foto: RO Vaccinare
Josef Balla s-a luptat mai bine de o lună cu Covid-19 Foto: RO Vaccinare

Poveste cutremurătoare publicată pe platforma oficială RO Vaccinare. Josef Balla, un bărbat de 46 de ani care a supraviețuit după o luptă crâncenă cu Covid, a petrecut mai bine de o lună internat în spital, inclusiv la ATI. A simțit moartea lângă el, la propriu.

„Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”, povestește Josef Balla, 46 de ani, Cluj-Napoca.

Chinul a durat mai bine de două luni de zile

A stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI. După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon, „Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”.Chinul a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă. Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca. „În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm”."O poveste tristă cu final fericit, dar multe povești au avut un sfârșit tragic. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!", transmit reprezentanții CNCAV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net