VIDEO Stă în cap la 9 metri înălţime, fără plasă de siguranţă!

Ultima actualizare:

    Ana Cristina Andrieş este atracţia noi  stagiuni a  Circului Globus
Ana Cristina Andrieş este atracţia noi stagiuni a Circului Globus

Stă în cap pe un trapez, se învârte ca un titirez la aproximativ nouă metri de sol, fără să folosească mâinile. Aşa îşi riscă viaţa Ana Cristina Andrieş în cel mai ”tare” număr al spectacolului ”Îngerii Albi”, care deschide sâmbătă, 24 ianuarie, “Galele Circului Globus 2015”.

Are doar 23 de ani dar viaţa ei pare un roman. Până la 13 ani a făcut gimnastică de performanţă la Şcoala Sportivă nr. 2 din Bucureşti şi viaţa părea să îi rezerve doar bucurii. 


    Ana lucrează la circ de la 14 ani
Ana lucrează la circ de la 14 ani

Ana lucrează la circ de la 14 ani
Ana lucrează la circ de la 14 ani

Brusc, a primit însă vestea că antrenorii ei, Melania şi Mihai Gurlui, vor emigra în Canada. Pentru că se ataşaseră foarte mult de micuţă, cei doi au vrut să o înfieze şi să plece împreună. Părinţii fetiţei nu au fost de acord, iar ea a rămas în România. Pentru ea gimnastica nu a mai fost la fel. A schimbat mai mulţi antrenori, dar, degeaba. Locul soţilor Gurlui nu l-a putut lua nimeni. Atunci, copila a descoperit lumea fascinantă a circului şi acolo a rămas. Acum, este una dintre vedetele Circului Globus, iar numărul său, denumit ”Vraja Lunii”, face parte din punctele forte în noua stagiune a instituţiei de spectacole. ”Galele Circului 2015” încep sâmbătă, 24 ianuarie 2015. Sunt de fapt două spectacole, ”Îngerii Albi” și ”Îngerii albaștri”, care se joacă alternativ, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 15.00. Biletele costă între 35 și 70 de lei. 

Jocul cu moartea

Un alt moment care va ține cu sufletul la gură spectatorii care vor veni la ”Galele Circului 2015” va fi numărul ”Iubire imposibilă”. Este un moment de acrobație pe muzică. În timp ce un violoncelist cântă în arenă,  timp de nouă minute, la opt metri înălțime, doi acrobați execută mișcări de o dificultate fără precedent pe scena Circului Globus. Tensiunea va fi cu atât mai mare cu cât artiștii nu vor avea alonjă de siguranță, cum se numesc legăturile speciale folosite în mod normal pentru salvarea vieții acrobaților.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net