VIDEO Spulberaţi de TIR

Ultima actualizare:
image

Un bărbat a fost spulberat de un TIR, în această dimineaţă, pe drumul care leagă Târgovişte de Bucureşti. Imediat după impact, autotrenul s-a răsturnat în afara părţii carosabile deoarece şoferul a tras de volan în încercarea de a evita victima. După ce TIR-ul a fost ridicat înapoi pe roţi, sub acesta a mai fost găsit un cadavru, al unei femei.

Accidentul a avut loc în localitatea Bâldana. În încercarea de a-l evita pe bărbatul care mergea pe şosea, şoferul a tras de volan, iar TIR-ul pe care-l conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Victima, un bărbat de 61 de ani, se ducea la muncă în Capitală.

Şoferul spune că pietonul circula pe şosea şi l-a văzut târziu pe acesta, din cauza ploii.

Şoferul are permis de conducere din 1976 şi spune că acesta este primul său accident în 43 de ani. În urma ridicarii pe roţi a autovehiculului, a mai fost găsit încă un cadavru, cel al unei femei. Se pare că aceasta era soţia bărbatului de 61 de ani spulberat de TIR. Poliţia a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net