VIDEO Solistul trupei Taxi, discurs în care înjură PSD-ul! Filmulețul a devenit viral pe internet

Ultima actualizare:

    Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a ajuns viral pe internet după un mesaj injurios la adresa PSDFoto: Arhivă personală
Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a ajuns viral pe internet după un mesaj injurios la adresa PSDFoto: Arhivă personală

Înainte de intrarea în Noul An, trupa Taxi a susținut un concert în București, în pauzele căruia solistul formației, Dan Teodorescu, le-a făcut o „urare” celor aflați la conducerea PSD. Într-o notă amuzantă, artistul a ținut să explice care sunt nemulțumirile sale legate de liderii politici din Partidul Social Democrat.

Solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a ținut, în timpul unui concert de la Berăria H din Bucureşti, un discurs injurios la adresa liderilor PSD, iar un admirator prezent la show a filmat întreaga scenă, publicând-o ulterior pe rețelele de socializare. Filmulțelul a ajuns, bineînțeles, viral pe Facebook, bucurându-se de zeci de mii de vizualizări, aprecieri și distribuiri.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, mesaj injurios la adresa PSD

Înainte de Noul An, solistul trupei Taxi a ținut să le facă celor din PSD o urare puțin mai...neobișnuită. Discursul neașteptat al lui Dan Teodorescu a stârnit ovații printe cei aflați în publicul prezent la eveniment, dar a avut parte și de multă apreciere în mediul online, de asemenea. În înregistrarea în cauză, artistul, care a adoptat un ton și o postură jovială, asemenea comedianților care practică Stand-up Comedy, apare stând pe scenă explicând că într-o ţară condusă de PSD, aceste injurii sunt singurele care au mai rămas poporului ca armă, asta după ce, în viziunea sa, liderii politici aflați la guvernare „ne-au luat totul”.

„F***-ţi morţii mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuţiile de la angajat la angajator şi să spui că o să fie bine? (..) Noi suntem aici datorită lui f***i! Părinţii noştri s-au fu**t şi asta este foarte bine. Partea proastă este că şi părinţii altora s-au fu**t şi uite aşa au apărut Liviu Dragnea, Şerban Nicolae, Lia Olguţa Vasilescu, Codrin Ştefănescu, Dănuţ Andruşcă Doamne fereşte!, Petre Daea Doamne fereşte! de două ori, Viorica Dăncilă Doamne fereşte! întruna, în continuu practic.

Şi cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f**i, pentru că ăla va fi doar începutul şi vom fi sfârşiţi. Într-o bună zi îl vom pierde şi pe m**e, iar într-o ţară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m**e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele, speranţele şi doar atât mai avem să le dăm: m**e”, a susținut Dan Teodororescu în discursul publicat pe contul de socializare al unui internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net