VIDEO Şoarece în punga cu pâine

Un bărbat din Vaslui a găsit în punga cu pâine şi un... şoarece. Oripilat, omul a făcut o poză şi a postat-o pe internet, ca să vadă toată lumea oroarea. Unii au comentat că ar fi o imagine trucată, dar omul a explicat că punga este sigilată. Producătul pâinii, care este dintr-o localitate din Vaslui, nu a comentat până acum incidentul, dar va trebui să dea explicaţii inspectorilor de la Direcţia Sanitar Veterinară, care au anunţat că vor merge în control.

Bărbatul, casier la Primărie de profesie, a mers la magazinul din Berezeni şi a făcut câteva cumpărături. Printre ele şi o pâine ambalată într-o pungă de plastic. Abia când a ajuns acasă a văzut că înăuntru era şi un şoarece. Mort.

Pâinea a costat doi lei şi 40 de bani, dar omul nu îşi vrea banii înapoi, ci vrea ca astfel de situaţii să nu se mai repete.

Inspectorii DSVSA verifică acum în ce condiţii a ajuns şoarecele în pungă.

Inspectorii vor verifica dacă la fabrica producătoare sunt respectate condiţiile de igienă, să vadă dacă probelele sunt de la sursă sau dacă nu cumva cineva a desfăcut ambalajul, a pus şoarecele şi a reambalat apoi pâinea.

Loading...