VIDEO Şi-a ucis iubita şi s-a sinucis

Ultima actualizare:
image

Un poliţist, în vârstă de 37 de ani, din Oraviţa, şi iubita lui de 33 de ani au fost găsiţi fără suflare în apartamentul în care locuiau. Potrivit anchetatorilor, poliţistul şi-a înjunghiat concubina, apoi s-a sinucis.

Autorităţile au fost alertate de mama poliţistului care a încercat să dea de fiul ei în repetate rânduri, dar acesta nu răspunde la telefon.

La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de pompieri pentru a vedea ce s-a întâmplat. Era, însă, prea târziu.

Cercetările făcute de anchetatori au dus la concluzia că poliţistul şi-a omorât iubita, apoi s-a sinucis.

Cei doi aveau o fetiţă în vârstă de 1 an şi 2 luni care, din fericire, se afla la bunicii paterni în momentul crimei urmate de suicid. Se pare că viaţa de cuplu a poliţistului şi iubitei sale era departe de a fi idilică.

Se pare că în noaptea dinaintea tragediei poliţistul şi iubita lui au avut un schimb de replici pe un ton ridicat, auzit şi de vecini.

Bărbatul lucra în Poliţia Transporturi Feroviare din 2002 şi fusese evaluat psihologic în luna martie anul acesta, fiind declarat apt. Acum, însă, se afla în concediu medical, acuzând probleme de sănătate de natură fizică. Anchetatorii exclud posibile conflicte generate de probleme financiare întrucât situaţia materială a celor doi era foarte bună. Cercetările în acest caz continuă pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea tragediei.

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net