VIDEO Şeful Poliţiei Piatra Neamţ loveşte o fată în sediul instituţiei. Vezi decizia Inspectoratului General de Poliţie

Ultima actualizare:
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.

Poliţia Neamţ a declanşat o anchetă în cazul şefului Poliţiei Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, după ce pe Internet a fost postat un filmuleţ în care acesta apare lovind cu palmele şi picioarele o minoră, incidentul având loc în sediul Poliţiei, iar la acesta asistând si un alt ofiţer. Inspectorul general al Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ pentru verificări în acest caz.

UPDATE: Cezar Constantin Filip a fost destituit din funcţie în urma unui comunicat postat de Direcţia Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne în data de 19 martie 2014, la ora 18:11: "Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a ordonat şefului Poliţiei Române demiterea şefului Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. Menţionăm totodată, că în cazul respectivului poliţist a fost sesizat Parchetul competent, pentru continuarea cercetărilor."

Într-un filmuleţ postat miercuri pe internet, şeful Poliţiei Muncipale Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, apare în timp ce loveşte o fată cu palmele, în mod repetat. De asemenea, fata este lovită şi cu picioarele şi este îmbrâncită şi trasă de păr de mai multe ori.

Filmarea, care este datată 8 martie, este făcută în sediul Poliţiei Piatra Neamţ, iar în imaginile surprinse de o cameră de luat vederi din sediul Poliţiei apare şi un ofiţer de la Biroului de Investigaţii Criminale, care asistă la incident fără a interveni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Neamţ, Elena Bulgărea, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost declanşată o anchetă şi va fi sesizat şi Parchetul în acest caz.

"IPJ a luat la cunoştinţă cele reclamate şi a sesizat Biroul de cercetare disciplinară împotriva celor doi poliţişti care apar în imagini. În paralel, urmează să fie sesizat şi Parchetul Judecătoriei Piatra Neamţ pentru a se verifica dacă se întrunesc elementele constitutive ale unei infracţiuni", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.


    Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.
Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a lovit-o fără milă pe minoră.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, minora agresată de şeful Poliţiei Piatra Neamţ are 14 ani şi ar face parte dintr-un grup infracţional specializat în furturi şi tâlhării.

Şeful Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ

Inspectorul general al Poliţiei Române a trimis Corpul de control la IPJ Neamţ, după ce pe internet au fost publicate imagini cu şeful Poliţiei Piatra Neamţ, care loveşte o minoră, în faţa unuia dintre subalternii săi.

"Din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei Control Intern - IGPR se deplasează la IPJ Neamţ, în vederea efectuării de verificări cu privire la incidentul în care au fost implicaţi doi poliţişti nemţeni", se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net