Scandal sexual la Partida Romilor

Ultima actualizare:

    Comunitatea romilor din Botoşani este în centrul unui scandal sexualFoto Click!
Comunitatea romilor din Botoşani este în centrul unui scandal sexualFoto Click!

Un scandal inedit are loc în aceste zile la Partida Romilor Pro Europa, după ce noua şefă a filialei judeţene este acuzată că a întreţinut relaţii sexuale la sediul instituţiei din Botoşani cu amantul său.

Simona Roman, o femeie de etnie romă din Botoşani, în vârstă de 39 de ani, o acuză pe lidera filialei de judeţ a partidei Romilor de faptul că are o aventură cu soţul ei, tatăl a doi copii. Femeia susține că lidera Partidei ar fi avut relații nefirești cu Gabriel și că ar fi depistat acest lucru personal, când s-a deplasat la sediul filialei județene, unde s-ar fi iscat un scandal monstru. „Eu i-am găsit acolo, în sediu și i-am văzut acolo, făceau dragoste în sediu (...). Președinte Romilor să facă așa probleme? Cine o vrea pe ea președinte a romilor dacă face așa probleme? Mi-a spart casa, mi-a spart copiii, mi-a distrus tot”,reclamă Simona Roman pentru botosaneanul.ro.

Scandal sexual la Partida Romilor: Amanta, însărcinată în patru luni?

Femeia a povestit că s-a plâns inclusiv părinţilor liderei Partidei Romilor Botoşani, dar că aceştia i-ar fi răspuns că nu au ce să-i facă. În schimb, Loredana Lascarache şi-ar fi recunoscut relaţia, explicând că la mijloc este vorba despre iubire şi nimic altceva.„Ce să fac la partid, că, dacă o văd, o bat de-o ia... Am purtat o discuție frumoasă la început și n-a vrut să înțeleagă. I-am spus: lasă-mi familia în pace, lasă-mi copiii în pace, lasă-mi casa în pace. N-a vrut să înțeleagă”, mai spune Simona Roman.

Ea dă ca sigur faptul că lidera romilor este însărcinată în patru luni, motiv pentru care Gabriel Ferariu ar fi părăsit România.

Scandal sexual la Partida Romilor: Ce spune cea vizată de acuze

Loredana Lascarache este convinsă că tot ceea ce se întâmplă este rezultatul încercărilor sale de a schimba mentalitatea şi obiceiurile etnicilor, de la consumul de seminţe şi pierdutul vremii în Centrul Vechi la traiul pe ajutoare sociale. Ea a explicat că unul dintre obiectivele sale este ca romii să îşi găsească locuri de muncă, dând ca exemplu un proiect în care este implicată şi prin care mai mulţi etnici se specializează în coafură şi frizerie.„Mi-aş dori să prind o finanţare şi să angajez patru-cinci persoane. Nu sunt pasionată de coafură, ci vreau să angajez oameni pe piaţa muncii. Pentru romi patru-cinci locuri de muncă se văd”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net