VIDEO Scandal la mănăstire, din cauza slujbei. Doi bărbați au reclamat că au fost agresați de măicuțe și de enoriași

scandal-manastire.png

Doi bărbaţi au avut divergenţe cu măicuţele de la Mănăstirea Jieţ din judeţul Hunedoara
foto: captură Facebook

Doi bărbaţi care au avut divergenţe cu măicuţele de la Mănăstirea Jieţ din judeţul Hunedoara, după ce le-au atras atenţia că încalcă legea ţinând slujba religioasă în biserică, au fost agresaţi de enoriaşi. Ulterior, cei doi bărbaţi s-au prezentat la UPU Petroşani, declarând că au fost victimele unei agresiuni. Imagini cu scandalul au apărut pe paginile de socializare.

”Poliţia Oraşului Petrila a fost sesizată de către stareţa unei mănăstiri din Valea Jiului cu privire la faptul că în timpul slujbei religioase, doi bărbaţi din municipiul Petroşani în vârstă de 36 şi 47 de ani au avut divergenţe cu călugăritele mănăstirii. Reprezentanta mănăstirii a precizat că enoriaşi au încercat să îi calmeze pe cei doi şi au cerut să le facă linişte şi să părăsească incinta, dar aceştia au adresat injurii şi ameninţări personalului mănăstirii, fapt care i-a determinat pe enoriaşi să îi scoată cu forţa din incinta mănăstirii”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, publicat de News.ro.
Potrivit poliţiştilor, enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi pentru că aceştia plecaseră până la sosirea echipajului de Poliţie. ”Enoriaşii care au participat la slujbă nu a putut fi identificaţi, întrucât până la sosirea echipajului de Poliţie, aceştia au plecat de la faţa locului, iar călugării nu le cunoşteau identitatea. În cauză se vor efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, mai arată sursa citată.

Cei doi bărbaţi agresaţi s-au prezentat apoi la UPU Petroşani

”Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de Spitalul de Urgenţă Petroşani privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni. Cei doi au relatat faptul că ar fi fost agresaţi de către enoriaşii participanţi la  slujbă, la mănăstirea situată pe raza oraşului Petrila”, se mai arată în comunicat. În acest caz, poliţiştii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Citește și:

ÎPS Teodosie a împărtăşit mai mulţi copii cu aceeaşi linguriţă. Reacţia Patriarhiei Române

Liber la nunți în biserică după 15 mai! Câte persoane pot participa și ce reguli trebuie să respecte

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1