VIDEO S-a închis clinica vedetelor

Cazurile şocante din medicina românească par să nu se mai sfârşească! Într-un salon de coafură din Suceava erau programate operaţii estetice iar astfel de tratamente au fost făcute, culmea, în spaţii total nepotrivite!

Autorităţile au început o anchetă şi au stabilit clar că totul se făcea ilegal! Tocmai de aceea, au închis clinica! Interesant este că paciente fidele ale acestei clinici sunt nume sonore din rândul vedetelor de la noi.

Aceşti oameni reprezintă o Clinică de estetică din Bucureşti, iar pe pagina de Facebook reprezentanţii ei spun că este numărul 1 în România în estetică minim invazivă, premiată în urmă cu doi ani pentru Ascensiunea Anului in Estetică. Şi, ca palmares în rândul vedetelor care i-au trecut pragul, sunt menţionate Paula Chirilă, Loredana Chivu, Prinţesa Lia a României, Ana Maria Prodan şi Lorette.

Numai că intervenţiile sunt făcute în spaţii total improprii, de personaje care probabil nu au nicio legătură cu medicina, spun autorităţile sanitare care au văzut imaginile.

O sesiune de astfel de intervenţii era programată pe 24 februarie, la Suceava, într-un coafor. Reprezentanţii DSP s-au autosesizat şi au oprit totul.

Astăzi, salonul a fost închis, aşa că administratorul nu a putut să explice cum a ajuns să accepte colaborarea cu esteticienii de la Bucureşti. Acum va trebui să dea explicaţii poliţiştilor.

Aceeaşi esteticieni au lucrat într-un salon similar din Botoşani, în luna decembrie. În urma unui control, autorităţile au dat amenzi.

Aceeaşi clinică are mai multe sedii în Bucureşti. Într-unul dintre ele azi erau doar muncitorii, care lucrau cu picamerul.

Reprezentanţii DPS susţin că pacientele care se supun unor intervenţii practicate în astfel de încăperi, sunt expuse mai multor riscuri, precum alergii, infectarea cu HIV sau Hepatita C.

Loading...