VIDEO Revoltător! Profesoară umilită și filmată de o elevă, în timp ce îi cânta: «Hai la cimitir să te îngrop puțin»

Ultima actualizare:

    Întregul incident a fost filmat și publicat pe o rețea de socializareFoto: Captură Video
Întregul incident a fost filmat și publicat pe o rețea de socializareFoto: Captură Video

Scene revoltătoare și complet lipsite de bun simț au avut loc într-o școală din Brașov, unde un cadru didactic a fost jignit și umilit în clasă de către o elevă, întreaga scenă fiind filmată de tânăra mândră peste poate de faptele sale.

Întâmplarea a avut loc la Colegiul Tehnic „Victor Jinga” din Săcele, județul Brașov, iar filmulețul a ajuns în mediul online după ce a fost publicat chiar de eleva în cauză, care a dorit să se mândrească pe rețelele de socializare cu faptele sale. În filmare se poate observa cum eleva se plimbă prin clasă și își jignește profesoara, cântând câteva versuri revoltătoare, despre care newsbv.ro notează că ar fi dintr-o manea. 

Profesoară batjocorită în timpul orei de o elevă

„Hai la cimitir să te îngrop puțin (…) Să fim noi doi, să fim noi doi și o lopată dintre noi. Să te vadă toată lumea că tu ești o terminată!”, cântă eleva, urmărind prin clasă profesoara care nu știe cum să reacționeze. În înregistrare se observă, totuși, din limbajul corporal al profesoarei, că încearcă să o oprească pe elevă, însă aceasta își continuă „activitatea” râzând. Toată scena s-a petrecut în timpul orei, de față cu ceilalți colegi din clasă, care nu au reacționat în niciun fel.

Publicarea filmulețului pe internet o va costa scump pe elevă însă. IPJ Brașov a deschis deja o anchetă pentru a identifica eleva și împrejurările în care s-a produs incidentul, mai notează sursa citată.

„În urma apariției în mediul online, pe o rețea de socializare, a unei înregistrări video în care o elevă dă dovadă de un comportament neadecvat în timpul orelor de curs, politiștii din cadrul I.P.J. Brasov - Poliția Municipiului Săcele, s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări pentru a stabili persoana/persoanele implicate și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. Potrivit acesteia, în funcție de rezultatul cercetărilor, se vor dispune măsurile legale care se impun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net