VIDEO Reacţia mamei Mirelei Lavric, după ce a aflat că atleta s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului

Ultima actualizare:
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene

Vestea că atleta Mirela Lavric s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului a distrus-o pe mama acesteia, care susţine şi ea varianta că fata ei a fost sechestrată de tânăr, în urma unor certuri între cei doi.

ncidentul de luni seara, în urma căruia multipla campioană mondială la atletism s-a aruncat de la etajul 1 al unui bloc din Iaşi, a căzut ca un trăsnet asupra mamei sportivei.

Speriată, dar şi supărată, în acelaşi timp, Georgeta Lavric spune că nu vrea ca lucrurile să rămână aşa, dar că decizia finală îi aparţine Mirelei.

Reactia mamei Mirelei Lavric

„Mirela este singura în măsură să ia ultima decizie. E majoră. Eu, ca mamă, o înţeleg pe fata mea. Era îndrăgostită ca orice tânără la 22 de ani. Eu am rămas şocată când am auzit ce i s-a întâmplat. Cel mai tare mă bucur că nu a păţit nimic grav. Nici nu vreau să aud de împăcare. Să nu mai aud de acest băiat niciodată", ne-a declarat Georgeta Lavric, mama sportivei.


    Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene
Mirela Lavric şi iubitul ei, Ionuţ Parfene

Tânăra atletă din Vaslui a fost la un pas de o tragedie după ce s-a aruncat pe geamul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe strada Vasile Lupu, în Tătăraşi. Anchetatorii iau în calcul o tentativă de sinucidere apărută, se pare, la capătul unei discuţii violente cu iubitul Mirelei. Antrenoarea Mirelei, Viorica Pintilie, susţine că eleva sa n-a avut nicio clipă în gând să se sinucidă. Potrivit acesteia, Mirela ar fi avut o cearta cu iubitul ei, Ionut Parfene, căruia i-a spus că s-a săturat să fie înşelată şi l-a ameninţat că va dezvălui totul părinţilor lui.

Ionuţ Parfene este un băiat cunoscut în Vaslui, fiind catalogat drept o beizadea. Tatăl său lucrează la Agenţia Judeţeană a Finanţelor Publice, iar mama sa este administratorul unei firme de asigurări. Familia sa deţine două apartamente, unul în Vaslui şi cel din Iaşi, dar şi o vilă în comuna vasluiană Laza. Mai mult, prietenii spun că, de când s-a mutat la Iaşi, Parfene s-a schimbat foarte mult şi o luase pe căi greşite. Mergea des în cluburi unde consuma alcool şi se droga. În ciuda averii sale, mama Mirelei nu mai vrea să audă de acest băiat şi îşi sfătuieşte fiica să nu se mai împace niciodată cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net