VIDEO Priveghiul interlopului Emi Pian, tulburat de polițiști. Oamenii legii au dat amenzi de 14.000 de lei

Ultima actualizare:

    Interlopul zis Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat de un membru al unui clan rivalFoto: Facebook
Interlopul zis Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat de un membru al unui clan rivalFoto: Facebook

Mai multe persoane au participat miercuri, 5 august, la priveghiul cunoscutului interlop Emi Pian, așa cum apare într-un videoclip publicat pe o platformă de socializare.

UPDATE: Poliţia a intervenit la fața locului și le-a dat participanților la priveghi amenzi în valoare de 14.000 de lei în total, informează adevărul.ro.

Din videoclipul publicat pe Facebook de una dintre persoanele care au participat la priveghi se poate observa cum la eveniment s-au strâns zeci de persoane, care nu respectă regulile de distanțare fizică și nici nu poartă mască de protecție.

Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea, unul dintre cei mai temuţi interlopi din România, a fost înjunghiat în urmă cu o zi în Bucureşti. Poliţia încă îl caută pe principalul suspect, membru al unui clan rival.  

Emi Pian conducea clanul Duduianu, unul dintre cele mai cunoscute şi influente clanuri din România. Acesta a fost condamnat și la închisoare, unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie şi şantaj.

Conflictul care i-a curmat viața ar fi izbucnit de la un joc de barbut, Pian fiind înjunghiat de mai multe ori, în plină stradă. Acesta a fost transportat la spital, în stare critică, acolo unde a și murit.

Emi Pian, așteptat cu lăutari și artificii la eliberarea din închisoare

În 2019, tatăl lui Emi Pian a fost reținut pentru tentativă de omor, după ce a călcat un om pe trecerea de pietoni. Tot anul trecut, în luna august, zeci de membri ai clanului Duduianu au facut scandal din cauza unui conflict apărut chiar in interiorul clanului. S-au bătut cu furci și topoare chiar în curtea spitalului Floreasca din Capitală.

În luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net