VIDEO Primele imagini cu tânăra bătăușă din Constanța. A lovit din nou polițiștii cu picioarele

Ultima actualizare:

    Tânăra a continuat să aibă o atitudine violentă și la secția de polițieFoto: Captură Video
Tânăra a continuat să aibă o atitudine violentă și la secția de polițieFoto: Captură Video

O tânără din Constanța, în vârstă de 22 de ani, a fost recent în atenția polițiștilor, fiind arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat un scandal într-un local, agresând mai mulţi agenţi de pază şi poliţişti, dar și alte două tinere.

Femeia a fost arestată preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa. Aceasta a fost extrem de violentă, lovind victimele cu pumnii și picioarele.

Anchetatorii au menţionat că în timpul desfăşurării acestor evenimente, femeia i-a ameninţat pe poliţişti, le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi i-a scuipat.

Tânăra rămâne în arest

Potrivi unui comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța informează că judecătorii au respins contestația formulată de tânăra de 22 de ani, prin care cerea măsura controlului judiciar, fiind menținută arestarea preventivă. „Menţionăm că hotărârea a rămas definitivă prin respingerea de către instanţa de control judiciar, ca nefondată, a contestaţiei formulate de către inculpată”, se arată în comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Totodată, în comunicat se precizează că verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat. De asemenea, au apărut și primele imagini din secția de poliție în care a fost dusă tânăra. Aceasta a continuat să aibă o atitudine violentă și a fost filmată când lovește un polițist de mai multe ori cu piciorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net