VIDEO Primele imagini cu tânăra bătăușă din Constanța. A lovit din nou polițiștii cu picioarele

batausa.png

Tânăra a continuat să aibă o atitudine violentă și la secția de poliție
Foto: Captură Video

O tânără din Constanța, în vârstă de 22 de ani, a fost recent în atenția polițiștilor, fiind arestată preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat un scandal într-un local, agresând mai mulţi agenţi de pază şi poliţişti, dar și alte două tinere.

Femeia a fost arestată preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi o infracţiune de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind dusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa. Aceasta a fost extrem de violentă, lovind victimele cu pumnii și picioarele.

Anchetatorii au menţionat că în timpul desfăşurării acestor evenimente, femeia i-a ameninţat pe poliţişti, le-a adresat injurii şi cuvinte jignitoare şi i-a scuipat.

Tânăra rămâne în arest

Potrivi unui comunicat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța informează că judecătorii au respins contestația formulată de tânăra de 22 de ani, prin care cerea măsura controlului judiciar, fiind menținută arestarea preventivă. „Menţionăm că hotărârea a rămas definitivă prin respingerea de către instanţa de control judiciar, ca nefondată, a contestaţiei formulate de către inculpată”, se arată în comunicat, potrivit stirileprotv.ro.

Primele imagini cu tânăra bătăușă

Totodată, în comunicat se precizează că verificările efectuate au infirmat susţinerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat. De asemenea, au apărut și primele imagini din secția de poliție în care a fost dusă tânăra. Aceasta a continuat să aibă o atitudine violentă și a fost filmată când lovește un polițist de mai multe ori cu piciorul.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1