VIDEO Ponta, evacuat de SPP cu duba la Baia Mare

Ultima actualizare:

    Victor Ponta a fost huiduit la Baia MareFoto Youtube
Victor Ponta a fost huiduit la Baia MareFoto Youtube

Premierul a avut parte de un protest spontan în centrul municipiului Baia Mare.

Candidatul Victor Ponta a fost întâmpinat de protestatari la Baia Mare şi a fost evacuat de Serviciul de Protecţie şi Pază cu ajutorul unei dube. Incidentul s-a produs în seara de 6 noiembrie, iar protestatarii par nemulţumiţi de faptul că românii din diaspora nu au putut vota din lipsa organizării la secţiile de votare din străinătate. Actualului premier i s-a urat de mulţimea adunată să ajungă lângă Dan Voiculescu, informează mondonews.ro

“Câteva zeci de băimăreni au stat în frig vreme de aproape două ore pentru a aştepta ieşirea lui Victor Ponta din sala Millenium, unde acesta a participat la o întâlnire cu activul de partid PSD din judeţele din nordul ţării. Observând că grupurile care aşteptau în Centrul Vechi, formate din cetăţeni simpli, dar şi din membri ai organizaţiilor de tineret ale PNL şi PDL, aveau intentii clare de a-l huidui pe Ponta, forţele de ordine şi strategii de imagine ai PSD au decis să rezolve evacuarea candidatului PSD din zona prin folosirea unei dube-microbuz, cu care venise la Baia Mare o parte a delegaţiei de la centru”, relateaza expresmagazin.ro, citând Maramuresenii.ro.

Potrivit publicatiei citate, in jurul orei 18.25, la sfârşitul şedinţei, forţele de securitate formate din agenţi SPP şi ai Poliţiei Locale au decis să mute microbuzul în faţa intrării în clădire, l-au urcat pe candidatul PSD şi pe insoţitorii săi principali în dubă şi au însoţit vehiculul prin mulţime, până la ieşirea din zona ocupată de cetăţeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net