VIDEO Piesă pentru Victor Ponta de la 1Q Sapro: "Îmi pare tare rău, Pinocchio"

ponta.jpg

pinochio piesa victor ponta alegeri presedinte
Piesa “Îmi pare tare rău, Pinocchio” are şi videoclip
captură Youtube

Pe lângă bancuri sau jocuri, candidaţii de la prezidenţiale au parte şi de dedicaţii muzicale.

“Mai du-te, mă / Mai lasă-ne, / Nu las un om ca tine să conducă, / Ai nasul cât o autostradă lungă,/ Îmi pare rău, Pinocchio!”. Sunt versurile din refrenul unei noi piese semnate 1Q Sapro, “Îmi pare tare rău, Pinocchio”. Se pare că piesa îi este dedicată lui Victor Ponta.

1-Q Sapro.jpg

 1-Q Sapro unchiu cantaret melodie victor ponta
1-Q Sapro a compus o melodie pentru Victor Ponta

„Mesajul piesei, cred, că este destul de clar. Când mă uit la domnul Ponta văd un administrator de bloc care, pentru a fi reales, umblă la fondul de rulment şi îi plăteşte unuia şi altuia şi gazul, şi apa, şi ce nu a plătit. Vorbele dânsului  emană foarte multă aroganţă şi o şmecherie din faţa blocului, o şmecherie - cu ghilimelele de rigoare - destul de proastă”, a declarat 1-Q Sapro aka Cezar Cristea pentru gandul.ro.

Piesa “Îmi pare tare rău, Pinocchio” are şi videoclip

1-Q Sapro - Imi pare tare rau Pinocchio

“A demonstrat extrem de multă incompetenţă în toţi anii ăştia cât timp a fost premier şi din promisiunile pe care le-a făcut nu s-a întâmplat mai nimic”, mai spune artistul, care militează pentru prezenţa românilor în număr cât mai mare la scrutinul electoral.

Cunoscut românilor din 1993, ca lider al trupei Morometzii, 1-Q Sapro este unul dintre artiştii ale căror piese s-au auzit şi în stradă, la proteste, la manifestaţii electorale, ori pe stadioane, la meciurile naţionalei de fotbal.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • “Scufundă flota ca să o vezi pe frumoasa Elena dezbrăcată de secrete!” Aşa sună îndemnul unuia dintre zecile de jocuri care circulă pe Internet cu cea care aspiră la fotoliul de preşedinte. Dacă Udrea rămâne fără haine, Vadim Tudor e dansator pe sârmă, iar Monica Macovei te ajută să-i prinzi pe corupţii României. Totul online!

  • Stilul lui Klaus Iohannis de a răspunde prin “tăcere” n-a scăpat netaxat de amatorii de glume. Şi plagiatul lui Victor Ponta a ajuns sursă de inspiraţie pentru bancuri. Am adunat pentru voi cele mai bune glume şi texte haioase, de pe Internet, despre candidaţii care aspiră la cea mai înaltă funcţie în stat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1