VIDEO Petrecere care sfida orice regulă, cu peste 320 de persoane, pe Cluj Arena. S-a lăsat cu dosar penal

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Andrei Maxim / Cluj Arena Facebook
Sursa foto: Andrei Maxim / Cluj Arena Facebook

Procurorii au întocmit un dosar penal după organizarea unei petreceri pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, la care au participat peste 320 de persoane, care nu au purtat mască şi care nu au păstrat distanţarea fizică.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. „În noaptea de 03/04 octombrie, o societate comercială a organizat o petrecere privată în incinta Cluj Arena din municipiul Cluj – Napoca, la care au participat aproximativ 320 de persoane, care nu au purtat mască de protecţie şi nu au păstrat distanţarea fizică recomandată”, precizează comunicatul.Sursa citată a menţionat că urmărirea penală este efectuată in rem. Evenimentul a fost organizat de The Date, care potrivit paginii de Facebook, „este un brand de petreceri premium, menite să creeze «nopţi experienţă», în locaţii diferite de fiecare dată.

La petrecere a fost invitat să mixeze DJ-ul Vali Bărbulescu, iar evenimentul a continuat şi după venirea poliţiştilor, potrivit cluj24.ro, citat de News.ro. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost amendat de poliţie cu 1.000 de lei, conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, mai transmite sursa citată.

Antreprenorul Vlad Mihălăchioiu, responsabil de conceptul de petreceri “the date”, a refuzat să comenteze situația creată în urma evenimentului din noaptea sâmbătă spre duminică de pe Cluj Arena. Contactat de Cluj24.ro, Mihălăchioiu a spus că a dat declarații la Parchet și că nu dorește să facă alte comentarii.

Citește și:

Nelu Tătaru, despre pelerinajul de Sfânta Parascheva: ”Nu va fi ca în ceilalți ani”

Virgil Musta avertizează: ”Terapia Intensivă este plină! Suntem la pragul dintre viață și moarte”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net