VIDEO A omorât un om şi a fugit

Ultima actualizare:
image

Un şofer de 28 de ani, din Dâmboviţa, riscă ani mulţi de închisoare după ce a accidentat mortal un pieton, apoi a fugit de la locul accidentului. S-a prezentat la Poliţie abia după 5 ore. În tot acest timp, o cameră de supraveghere l-a filmat cum s-a întors de două ori la locul faptei şi nu a cerut ajutorul ambulanţei.

Tânărul în vârstă de 28 de ani se afla la volanul unei dube, când, la un moment dat a lovit un pieton, un bărbat de 31 de ani. Totul s-a petrecut pe raza comunei Hulubeşti, din judeţul Dâmboviţa. Pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi se vede cum maşina loveşte ceva şi imediat şoferul opreşte. Apoi, dubiţa mai înaintează puţin şi se opreşte din nou. Şoferul coboară şi se duce să vadă pe cine a lovit, apoi fuge înapoi la maşină, demarează şi dispare în noapte.

După accident, tânărul de 28 de ani s-a dus direct acasă, timp în care s-a mai întors la faţa locului de câteva ori, o dată însoţit şi de mama lui, căreia i-a mărturisit ce a făcut.

Abia după 5 ore de la accident bărbatul s-a predat la Poliţie.

Bărbatul riscă acum ani grei de închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net