VIDEO Oltenii fură startul

Oltenii sigur merg pe principiul "să-ţi faci iarna car şi vara sanie". Tocmai de aceea s-au apucat să monteze beculeţele de Crăciun încă de acum. Ca nu cumva să-i prindă 1 Decembrie fără luminiţe şi să le pună atunci, pentru că le-ar îngheţa degetele.

Tot aici, în urmă cu doi ani, instalaţia a fost montată în luna septembrie.
Cei din Craiova se pregătesc de Crăciun încă din luna octombrie. Muncitorii s-au apucat deja de montat beculeţele în centrul oraşului. Sunt angajaţii aceleiaşi firme care în urmă cu doi ani le montau din luna septembrie.
Pe craioveni nu îi mai surprinde nimic. Unii, însă şi-ar dori ca munincipalitatea să aibă alte preocupări acum, toamna.
Primăria spune că decorarea oraşului începând cu luna octombrie este cea mai bună soluţie. Şi asta pentru a nu fi nevoiţi să se grăbească în prag de sărbători.
În ultimii ani, Primăria Craiova a început decorarea oraşului, impodobirea pentru sărbătorile de iarnă cam în această perioadă, având în vedere că acum inaugurarea târgului de Crăciun pe 23 noiembrie şi că este un număr foarte mare de beculete care trebuie montate si amplasate, adică peste un milion, este necesar un timp adecvat ca sa poti sa le montezi, sa le amplasezi si sa le vrifici pentru a fi gata pentru 23 noiembrie.
Autorităţile nu cunosc valoarea totală a investiţiei, dar dau garanţii că se încadrează în buget.

Loading...