VIDEO O bătrânică de 82 de ani, din Suceava, la primul zbor cu avionul

Ultima actualizare:

    Bătrâna a admirat peisajul din aer FOTO Captură
Bătrâna a admirat peisajul din aer FOTO Captură

O bătrânică din localitatea Frătăuţi, judeţul Suceava şi-a împlinit un vis pe care îl avea din tinereţe. A vrut ca înainte de moarte să zboare şi ea măcar o dată cu avionul.

Povestea începe în localitatea suceveană cu deschiderea unui aerodrom. Pilotul Alexandru Scheul, şi-a pus vehiculul la dispoziţia localnicilor pentru lecţii de zbor dar şi pentru ca unii să poata pentru prima oară să vadă localitatea din aer.

Primii au fost copiii de la şcoala din localitate." Anul trecut de 1 iunie am avut zboruri pentru 80 de copii, le-am făcut o bucurie acestora împreună cu şcoala. Elevii cu cele mai mari medii au fost răsplătiţi cu un zbor cu avionul", a declarat pilotul.

CLIIMA20140409_0014
CLIIMA20140409_0014

Bătrânica nu este însă primul octogenar plimbat cu avionul în Frătăuţi, dar este cel mai vârstnic dintre ei. Părinţii pilotului au primit cadou din partea fiului lor la împlinirea vârstei de 80 de ani câte un zbor. "Şi pe părinţii mei i-am dus cu avionul pentru prima oară când au împlinit 80 de ani, cadou de ziua lor".

CLIIMA20140409_0015
CLIIMA20140409_0015

Întrebat de reporter despre inedita rugăminte a bătrânei, Alexandru a povestit: "Pe bătrână o cunosc de când eram mic copil, este o femeie foarte muncitoare, iar ea a venit într-o seară la mine acasă şi m-a rugat să o iau şi pe ea cu avionul, să-şi vadă casa din aer".

CLIIMA20140409_0016
CLIIMA20140409_0016

Doamna a fost profund impresionată de toată experienţa: "Îmi pare rău că m-am dat jos din el. A fost foarte frumos. Ideea asta am avut-o de mult dar nu am reuşit până acum. Am văzut frumuseţile satului de sus, casele toate, ogoarele şi munţii. A fost superb, un vis împlinit, doar că parcă nu am avut viteza aşa mare. Aş fi vrut să meargă puţin mai tare avionul. Eu sunt mai sportivă aşa din fire", a spus bătrânica la coborârea din avion.

Mai jos puteţi urmări clipul video cu zborul bătrânei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net