VIDEO Nu serbează sfântul Valentin

Ultima actualizare:
image

Imagini de o cruzime fără margini au fost surprinse pe un drum din Dej. O fată a fost bătută cu bestialitate cu pumnii şi cu picioarele de un bărbat pe care l-a implorat, plângând, să înceteze.

Însă, în loc se se oprească, atunci când tânăra cerea milă, bărbatul, un practicant de arte marţiale, a devenit şi mai violent Agresorul, dar şi ceilalţi oameni care au asistat la violenţe se află acum în arestul poliţiei. Oamenii legii cer ajutor pentru a o identifica pe tânără. Vă avertizez, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Acesta este momentul în care o tânără este snopită în bătaie de un bărbat pe care se pare că l-ar cunoaşte. Fata este îngrozită şi imploră iertare. Totul este însă în zadar. Bărbatul o loveşte fără milă cu pumnii şi cu picioarele.

Bătaia nu se termină aici. Victima este târâtă de lângă maşină şi lovită puternic cu pumnul.

În apropierea fetei se mai află doi bărbaţi, dintre care unul filmează şi se amuză. Niciunul însă nu intervine pentru a-l opri pe agresor.

Bătăuşul şi ceilalţi indivizi sunt din comuna Jucu din Cluj. Ei au fost arestaţi pentru fapte de violenţă. Dacă tânăra va fi identificată şi va găsi puterea de a depune plângere, tinerii ar putea sta mult timp în spatele gratiilor.

image
image
image
image
image
image
istoria otopeni jpg
lumnare aprinsa slujba de inviere biserica jpeg
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net